Hirdetés
Címke: Széchenyi István Egyetem
Hirdetés
Győr+ 2019.11.15.

A Széchenyi-egyetemen is múlt a robotolimpia sikere

Mintegy 12 ezer ember látogatott ki a hétvégén Győrben megrendezett robotépítő- és programozási olimpiára. Ők, valamint a résztvevők és a kísérők elégedetten mentek haza, ami nagymértékben volt köszönhető a Széchenyi István Egyetemnek.

Győr+ 2019.11.15.

Joan Vilá Bosch a győri egyetemen

Az FC Barcelonát sikerre vivő játékfilozófiáról tartott előadást és gyakorlati bemutatót Juan Vilá Bosch, a klub volt módszertani igazgatója, számos klasszis labdarúgó nevelőedzője a győri Széchenyi István Egyetemen csütörtökön. „Úgy kell megszervezni a játékunkat, hogy fölényben legyünk az egész mérkőzés alatt. Nem az ellenfélhez akarunk alkalmazkodni. Soha nem arról beszélünk, hogy a saját kapunkat védjük, hanem arról, hogy a másik kapuhoz közel játsszunk – az előbbi félelmet, az utóbbi bátorságot sugall” – hangsúlyozta.

Kárpát Zsolt 2019.11.14.

Lego robotok a tanítóképzésben

Az elmúlt napokban a Lego robotoké volt a főszerep Győrben, és nem csak a nagyszabású világjátékok miatt.

Győr+ 2019.11.14.

Jó innovációs park nélkül nincs jó egyetem

Az állam növelni kívánja a kutatás-fejlesztésre fordított összegeket, s ennek részeként tudományos-innovációs parki hálózatot hoz létre – hangzott el a győri Széchenyi István Egyetemen egy szerdai konferencián.

Pulai Sarolta 2019.11.13.

Egykori igazgatók az egyetemen

Régi idők igazgatói nyerhettek betekintést hétfőn, a Széchényi István Egyetem életébe. A volt középiskolai direktorokat az intézmény munkatársai kalauzolták végig az egyetemen.

Győr+ 2019.11.13.

Az alapokat rengeti meg a mobilitás fejlődése

A mobilitás fejlődése a gazdaság és a mindennapok alapjait fogja megrengetni, s azok az országok, amelyek ehhez jól alkalmazkodnak, versenyelőnybe kerülnek – hangzott el az autonóm (más néven önvezető) járművekről tartott keddi konferencián a győri Széchenyi István Egyetemen. Az eseményen együttműködési megállapodást kötött az intézmény és a Mobilitás Platform.

Győr+ 2019.11.11.

Faültetés a Széchenyi-egyetemen

A 10 Millió Fa civil közösség faültetési akciót hirdetett november 9-re, amelyet az élet napjának nevezett el. A kezdeményezéshez csatlakozott a Széchenyi István Egyetem is, ahol dr. Földesi Péter rektor és Rosta S. Csaba építész révén egy narancseperfa került a földbe.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat