Címke: Széchenyi István Egyetem
Hirdetés
Nagy Roland 2022.10.01.

Sikerek kéz a kézben: évek óta eredményes az egyetem és a győri evezősök együttműködése

A GYAC evezőseinél hagyomány, hogy a klub utánpótlás korosztályokba tartozó sportolói, és az egyesület vezetői együtt köszöntik a sikereket elért felnőtt evezősöket. Ezúttal a GYAC elnöke, Papp Oszkár valmint a Széchenyi István Egyetem Testnevelési és Sportközpont vezetője dr. Gyömörei Tamás fogadta a közelmúlt világversenyeiről éremmel hazatért válogatott kiválóságokat. A legnagyobb tapsot az Európa-bajnoki aranyérmes és világbajnoki második Szabó Bence kapta, de hozzá hasonlóan beírta magát a győri evezés történelmébe Fehérvári Eszter, Fazekas Fanni, Szigeti Roland és Szöllősi Balázs is, hiszen a GYAC-osok korosztályos világversenyeken és egyetemi kontinensbajnokságon is kiemelkedően szerepeltek.

Győr+ 2022.09.29.

Állatmentőknek gyűjtenek a Széchenyi István Egyetemen

Az állatok világnapja alkalmából közös jótékonysági akciót szervez a Széchenyi István Egyetem Hallgatói Önkormányzata és a UNI by the Rusty Coffee: rászoruló házi kedvenceknek gyűjtenek adományokat október 3-tól 5-ig. A szervezők elsősorban ételt, almot, takarókat és játékokat várnak, amelyekkel az állatmentéssel foglalkozó győri Kutymorgók Egyesületet és a Puha Praclik Egyesületet támogatják. Az esemény zárásaként egy örökbefogadási napra is sor kerül, így az állatok akár gazdára is találhatnak.

Győr+ 2022.09.28.

Világbajnoki ezüsttel lett teljes a SZE evezőseinek idei éremkollekciója

Rendkívül eredményes szezont zártak a győri Széchenyi István Egyetem evezősei: hazai és nemzetközi versenyeken is remekeltek a hallgatók. A bravúros teljesítményre Szabó Bence múlt hétvégén szerzett világbajnoki ezüstérme tette fel a koronát, amely nem csupán a sportoló eddigi karrierjének, hanem a győri evezés történetének is a legjelentősebb sikere.

Győr+ 2022.09.28.

Bepótolták az elmaradt diplomaátadókat

A győri Széchenyi István Egyetem soron kívüli diplomaátadó ünnepségeket tartott azon volt hallgatói számára, akik az elmúlt években a koronavírus-járvány miatti korlátozások idején nem tudták ünnepélyes keretek között átvenni oklevelüket. A négy eseményen összesen 140-en kapták kézhez diplomájukat. Az erről szóló sajtóközleményt csatolva küldöm további felhasználásra

Győr+ 2022.09.26.

A SZE hallgatója tartja a magyar motoros körrekordot a Hungaroringen

Kovács Bálint, a győri Széchenyi István Egyetem műszaki menedzser szakos hallgatója Ducatijával a közelmúltban megfutotta a valaha magyar motoros által teljesített leggyorsabb kört a Hungaroringen. A versenyző újabb nagy kihívásokra készül, és közben Győrben bővíti szakmai ismereteit.

Szigeti Sándor 2022.09.23.

Kitüntetett elnökhelyettes

Sugárzó, kedves és közvetlen személyiség, aki vallja, hogy tartozunk annak a közösségnek, ahonnan érkezünk. Elismert oktató és kutató. Három nyelven, angolul, németül és olaszul beszél, jógázik, szenvedélyesen szereti Olaszországot. Dr. Lukács Eszterrel, a Széchenyi István Egyetem nemzetközi stratégiai elnökhelyettesével beszélgettünk, akinek munkáját Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetéssel ismerték el.

Kárpát Zsolt 2022.09.22.

Megérdemlik az ünneplést

Ötven-, hatvan- és hetven éve végzett pedagógusok vehették át díszdiplomájukat csütörtök délelőtt a Széchenyi Egyetem Apáczai Csere János Karon. A tanítók kitartó, pontos és következetes, értéket és műveltséget megalapozó munkája nélkül nincsenek kiváló szakemberek, mérnökök tudósok, és nincs jól működő társadalom – emelte ki ünnepi beszédében Dr. Pongrácz Attila dékán.

Győr+ 2022.09.22.

A győri egyetemmel ismerkedett a kínai járműgyártó

A műszaki területeken élen járó győri Széchenyi István Egyetem tevékenységével ismerkedtek a kínai NIO járműipari vállalat vezető képviselői. A küldöttség tagjainak elnyerte tetszését az intézmény infrastruktúrája és képzési-kutatási portfóliója.

Hirdetés