Hirdetés
Címke: Széchenyi István Egyetem
Hirdetés
Győr+ 2021.09.23.

A Győrben tanultakat kamatoztatja a vízilabda-szövetség elnöke

A Széchenyi István Egyetem sportdiplomácia-képzésén megszerzett tudás alapozza meg sikereimet a Magyar Vízilabda-szövetség élén – vallja Vári Attila kétszeres olimpiai és világbajnok vízilabdázó. Szerinte a sportágban mindig is kimondatlan elvárás a megfelelő tanulmányi eredmények felmutatása, ezért számára is egyértelmű volt, hogy diplomát szerez.

Győr+ 2021.09.21.

Kutatók éjszakája Győrben

Idén szeptember 24-én és 25-én rendezik meg a Kutatók Éjszakáját, a tudomány és a kutatói életpálya népszerűsítésére szolgáló népszerű eseménysorozat.

Győr+ 2021.09.19.

Növelnék a kiutazási kedvet a Széchenyi István Egyetemen

A győri Széchenyi István Egyetem egyszerűsítette, könnyítette az Erasmus+-pályázat feltételeit, így még többen tanulhatnak több mint 200 európai partneregyeteme valamelyikén. Mindez nemcsak a magyar, hanem az önköltséges nemzetközi hallgatókra is vonatkozik.

Győr+ 2021.09.19.

Elhunyt dr. Bőhm Antal, a szociológiai gondolkodás mentora

Életének 81. évében elhunyt dr. Böhm Antal professor emeritus, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a hazai társadalomtudományi, szociológiai gondolkodás, oktatás motiváló mentora, a győri közgazdászképzés jeles személyisége.

Győr+ 2021.09.19.

Tovább bővül a SZE zalaegerszegi kutatóközpontja

Új inkubációs épülettel, valamint a járműipari kutatásokat segítő eszközökkel, berendezésekkel is bővül a győri Széchenyi István Egyetem ZalaZONE-on meglévő infrastruktúrája, tovább erősítve az intézmény zalaegerszegi jelenlétét. Az építkezések még szeptemberben elkezdődhetnek.

Győr+ 2021.09.16.

Elhunyt dr. Horváth Pál

Életének 94. évében elhunyt dr. Horváth Pál nyugalmazott tanszékvezető egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a győri egyetemi szintű jogászképzés megalapításának tekintélyes, meghatározó személyisége.

J. Kovács Andrea 2021.09.11.

Családi nap a Széchenyi Egyetemen

Kisgyermekes szülők, ugrálóvár, állatsimogató, kézműves sarok, arcfestés, sodrófa hajítás – mindez csak néhány abból a rengeteg programból, ami a Széchenyi Egyetemen várta a családokat szombaton.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat