Hirdetés
Címke: Széchenyi István Egyetem
Hirdetés
Győr+ 2021.10.16.

A hallgatók 80 százaléka beoltatta magát

A győri Széchenyi István Egyetem hallgatóinak 80 százaléka felvette a koronavírus elleni vakcinát, ezzel is segítve a Covid-19 elleni védekezést. Az intézmény számos járványellenes intézkedése mellett a magas átoltottság is hozzájárul az egyetemi polgárok egészségnek védelméhez.

Győr+ 2021.10.15.

A Széchenyi István Egyetem fejlődése töretlen volt az elmúlt húsz évben

A Széchenyi István Egyetem minőségi fejlődését igazolja vissza a bővülő képzési kínálat, az egyre növekvő hallgatói létszám és a széles körű kutatási kapcsolatrendszer. Örvendetesen nő a minősített oktatók száma, és biztató a fiatalok fejlődése is” – nyilatkozta dr. Czinege Imre, az intézmény első, 2002–2005 közötti rektora.

J. Kovács Andrea 2021.10.14.

Tudománytörténeti előadás sorozat

A győri tehetséggondozó Talentum Műhely és a Széchenyi István Egyetem idén is elindította előadás sorozatát 7-8. osztályosok, középiskolások és egyetemisták számára.

Győr+ 2021.10.13.

A Győri Audi ETO KC elnöke adott elő a Széchenyi-egyetemen

Dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar meghívására tartott izgalmas előadást a Marketing és Menedzsment Tanszék hallgatóinak. A programon a női kézilabdázás ikonikus alakja, Görbicz Anita is részt vett.

Ficsór Dávid 2021.10.13.

Rendhagyó tárlat a 40. évfordulóra

Plusz mínusz 40 címmel nyílt kiállítás a Győri Tánc- és Képzőművészeti Szakgimnázium egykori és jelenlegi képzőművész tanárainak alkotásaiból.

Győr+ 2021.10.11.

Autonóm járművek: bemutatta új kutatási eredményeit az SZE

A győri Széchenyi István Egyetem meghatározó részvételével rendezték meg Közép-Európa legkorszerűbb tesztpályáján a III. ZalaZONE Innovációs Napot, amelyen az intézmény bemutatta legfrissebb autonómjármű- és dróntechnológiákkal kapcsolatos kutatási és fejlesztési eredményeit. Az eseményen megalakult a Magyar Tudományos Akadémia észak-dunántúli regionális szervezetének Járműipari Munkabizottsága, amelynek elnöke dr. Szauter Ferenc, a győri egyetem Járműipari Kutatóközpontjának központvezetője lett.

Győr+ 2021.10.10.

Publikáció Támogatási Programot indít a Széchenyi Egyetem

A győri Széchenyi István Egyetem átvállalja oktatói, kutatói és doktoranduszhallgatói tudományos publikációinak közlési díját egy újonnan indított program keretében. A kutatásokat az intézmény nemzeti és nemzetközi tudományos adatbázisok, online idegen nyelvű folyóiratok mintegy 150 millió forint értékű előfizetésével, valamint a Széchenyi István Egyetemért Alapítvány támogatása révén ösztöndíjjal is segíti.

Győr+ 2021.10.07.

Gokart roadshow Talmácsi Gáborral

Gokartversenyekre és színes családi programokra kerül sor a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. által szervezett Junior Gokart Challenge 2021 elnevezésű ingyenes rendezvényen szombaton a győri ETO Parkban. Az eseményen a Széchenyi István Egyetem hallgatói csapatai is bemutatkoznak, valamint ott lesz a Willisits Team gokartcsapat, amelynek kutatás-fejlesztési partnere az intézmény Járműipari Kutatóközpontja.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat