Címke: szakmai nap
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2024.05.28.

Addiktológia szakmai napot tartottak Szentivánon

Nagy érdeklődés mellett zajlott az a konferencia, melyre a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Színes Fogadó Tér Szenvedélybetegek Integrált Intézménye és a vármegye Területi Szakmafejlesztési és Szakmatámogatási Központja hívta a szenvedélybetegekkel foglalkozó szakembereket.

Győr+ 2024.04.09.

Megújulva a szolgálatban

Huszonöt résztvevővel tartotta meg április 6-án idei első szakmai napját a Győri Egyházmegyei Karitász, melyre az egyházmegye plébániáin működő önkéntes csoportok vezetőit várta.

Szöveg és fotó: J. Kovács Andrea 2023.05.12.

Az iskolai gyermekvédelemről tanácskoztak

A gyermekvédelem volt a középpontjában a Jogtudatosan az iskolában című rendezvénysorozat harmadik szakmai napjának, melynek ezúttal is az egyetem jogi kara adott otthont.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.04.05.

Tradíció és modernizáció: szakmai napok a Krúdyban

Tradíció és modernizáció, ezzel a címmel rendezett szakmai napokat a Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikum a héten. A többi között Petőfi Sándor költészete és a gasztronómia is fókuszba került az intézményben, de egykori diákok is meséltek a nagybetűs életben szerzett tapasztalataikról. Ezen kívül színvonalas szakács, pincér és cukrász verseny is zajlott a Krúdyban.

Hirdetés