Címke: stílus
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.05.29.

Enteriőrbe álmodott érzések – Balázs Lilla vibráló harmóniát teremt

A Torula különleges tere sokakat rabul ejt, hisz az egykori élesztőgyárba belépve millió érzés hatja át az embert. Különösen egy olyan kreatív alkotót, mint amilyen Balázs Lilla, aki az éppen futó tárlat előadóestjén vendégeskedett Győrben. Ahogy sokan ismerik, Balilla kalandos életpályájáról, az aktuális lakástrendekről is mesélt a Győr+ Médiának, miközben elárulta, mi az amire két csodás kisfia mellett a legbüszkébb, és, hogy London és Budapest után, hogyan talált új távlatokat vármegyénk kis településének nyugalmában, tetoválóművész férjével harmóniában.

P. Csapucha Adrienn 2024.01.25.

Ez nem fast fashion, ez a mesés divat Aurorával

Ha valaki szenvedélyesen éli meg munkájának minden pillanatát, az Németh Hajnal Aurora. A győri kötődésű képzőművész visszatért szülővárosába és olyan divatbemutatót varázsolt a Zichy-palotába, melyet jó ideig emlegetni fogunk. Talán az idők végezetéig, mint a mesékben a szerelmet…

P. Csapucha Adrienn 2023.06.02.

Pink és Szóda: A szépség nem csak belülről fakad!

Tagadhatatlan, hogy mi nők szeretünk szépek és csinosak lenni, sokszor azonban szükségünk van egy kis segítségre a tekintetben, hogy mi az ami jól áll nekünk, mi az ami a ruházatot és a sminket tekintve is előnyös.

Földvári Gabriella 2022.02.19.

Egyedi stílus és kapszulagardrób

Komáromi Mónika stílusos személyiségfejlesztőt kértük meg, segítsen eligazodni a tavaszi divatirányzatok között és mutassa be az ideális kapszulagardrób-összeállítást.

Hirdetés