Címke: síkosságmentesítés
Hirdetés
Győr+ 2024.01.07.

Zajlik a síkosságmentesítés Győrben

Az eddig lehullott csapadék lefagyásának megakadályozása érdekében vasárnap a déli óráktól a Győr-Szol Zrt. megkezdte a kezelésében lévő városi utakon a teljes síkosságmentesítést.

Győr+ 2023.12.23.

Zajlik a síkosságmentesítés!

A Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya december 23-án, szombaton a hajnali óráktól végzi a csúszásmentesítési munkát a város legforgalmasabb útszakaszain. A beavatkozás a teljes jármű és személyi állomány bevetésével jelenleg is tart, és mindaddig folytatódik, amíg az időjárási körülmények indokolják.

Győr-Szol Zrt. 2023.12.10.

Hétvégén is zajlik a síkosságmentesítés

A városi úthálózaton történő biztonságos közlekedés érdekében a Győr-Szol Zrt. készenlétben lévő állománya december 9-én, szombaton éjszaka megelőző jelleggel síkosság mentesítő anyagot juttatott ki a kezelésében lévő hidak és felüljárók és a főutak burkolatára. A munka egész éjjel folyamatosan zajlott, s ahogy a meteorológia a jelezte, a hajnali órákban a havazás is megkezdődött, így a síkosságmentesítés jelenleg is tart.

Győr-Szol Zrt. 2023.12.09.

Készenlétben a síkosságmentesítők

A meteorológiai előrejelzések szerint vasárnap hajnalban havazás várható Győr területén. Ezért a Győr-Szol Zrt. síkosságmentesítésben résztvevő teljes állománya szombat estétől készenlétben várja, hogy szükség esetén megkezdje a munkát.

Győr+ 2023.12.06.

Intenzíven zajlik a síkosságmentesítés Győrben

A Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya a havazás megindulásával egy időben megkezdte a csúszásmentesítést a város legforgalmasabb útszakaszain. A munka a teljes jármű és személyi állomány bevetésével jelenleg is tart, és mindaddig folytatódik, amíg az időjárási körülmények indokolják. A síkosságmentesítés ellenére az utak csúszhatnak, így csak megfelelően felkészített járművel szabad útnak indulni.

Győr+ 2023.12.05.

Városszerte zajlik a síkosságmentesítés

Az éjszakai havazás miatt keddre virradóra a Győr-Szol Zrt. készenlétben lévő állománya megkezdte a csúszásmentesítést a város legforgalmasabb útszakaszain. A síkosságmentesítési munkában jelenleg a szolgáltató 28 járműve és a több mint 40 munkatársa vesz részt. A beavatkozás jelenleg is tart, és mindaddig folytatódik, amíg az időjárási körülmények indokolják.

Győr+ 2023.12.02.

Esett a hó Győrben: megkezdődött a síkosságmentesítés!

A Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya december 2-án, szombaton délután, a havazás megindulásával egy időben megkezdte a csúszásmentesítést a város legforgalmasabb útszakaszain. A munka jelenleg is tart, és mindaddig folytatódik, amíg az időjárási körülmények indokolják. A síkosságmentesítés ellenére az utak csúszhatnak, így csak megfelelően felkészített járművel szabad útnak indulni.

Győr+ 2023.12.02.

Jöhet a hó, készenlétben a síkosságmentesítők

A Győr-Szol Zrt. síkosságmentesítésben résztvevő teljes állománya szombat reggeltől készenlétben várja, hogy szükség esetén megkezdje a munkát. A nagy- és kisgépek sószóró tartályait feltöltötték, az egyéb munkaeszközöket előkészítették - jelezte közleményében a szolgáltatócég.

Győr+ | Fotó: Marcali Gábor 2023.02.03.

Folyamatosan dolgozik a Győr-Szol

Győr területén pénteken reggel havazás kezdődött, ezzel egy időben a Győr-Szol Zrt. készenlétben lévő állománya – kiegészülve több szerződött alvállalkozóval – megkezdte a csúszásmentesítési program végrehajtását a város közterületein.

Hirdetés