Címke: síkosságmentesítés
Hirdetés
Győr+ | Fotó: Marcali Gábor 2023.02.03.

Folyamatosan dolgozik a Győr-Szol

Győr területén pénteken reggel havazás kezdődött, ezzel egy időben a Győr-Szol Zrt. készenlétben lévő állománya – kiegészülve több szerződött alvállalkozóval – megkezdte a csúszásmentesítési program végrehajtását a város közterületein.

Győr+ 2023.01.22.

Síkosságmentesítést végez a Győr-Szol Zrt.

Győr területén vasárnapra virradóra erős havazás kezdődött, a hőmérséklet fagypont körülire süllyedt, ezért a Győr-Szol Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya kiegészülve a szerződött alvállalkozókkal megkezdte a teljes csúszásmentesítési program végrehajtását város közterületein.

Csollán Tamara 2022.11.20.

Elsőbbséget élvez a tömegközlekedési és főútvonalak síkosságmentesítése

Téli üzemmódra állt át a Győr-Szol Zrt. november 15-étől. A járműpark arra alkalmas részét szóró és hótoló adapterekkel látták el, a tárolókban több száz tonna sót halmoztak fel, a személyi állománnyal ismertették ügyeleti beosztásukat, ember és gép készenléti állapotban várta az idei szezon első bevetését.

Zombai-Kovács Ákos 2022.11.11.

A Győr-Szol a télre és a hóra is felkészült

November 15-től a helyi utakért felelős Győr-Szol is téli üzemmódra áll át. Ezt jelentették be pénteken, a társaság Rozgonyi utcai telephelyén tartott téli gépszemlén, ahol a városüzemeltetésért is felelős alpolgármester személyesen győződött meg a szakemberek és géppark felkészültségéről. Radnóti Ákos kiemelte, bármilyen időt is hoz az előttünk álló tél, a Győr-Szol felkészülten várja az időszakot.

Győr+ 2021.12.09.

Folyamatos a síkosságmentesítés Győrben

A biztonságos közlekedés érdekében a Győr-Szol Zrt. készenlétben lévő állománya december 9-ére, csütörtökre virradó éjszaka megelőző jelleggel síkosság mentesítő anyagot juttatott ki a kezelésében lévő teljes úthálózatra.

Hirdetés