Címke: séta
Hirdetés
Győr+ 2023.03.19.

Séta a Püspökerdőben

A rendszeres mozgás a szabadban az egészséges élet és a jó közérzet alapja. Tudják és érzik ezt a Szigeti Nyugdíjas Klub tagjai is, akik évszaktól függetlenül, minden héten kiadós sétát tesznek a Püspökerdőben.

Szerző és fotó: Venesz Klaudia 2023.02.12.

Zenetörténeti séták Bősze Ádámmal

A Győri Művészeti és Fesztiválközpont zenetörténeti sétára invitálta a városnézés szerelmeseit. Bősze Ádám zenetörténész előadássorozatának megszokott helyszíne a Zichy-palota, most azonban sikerült őt lehozni a színpadról és városunk sétálóutcáiba csábítani. A különös helyzet egy oldottabb hangulatot idézett elő – a közönség és előadó viszonyát egy baráti beszélgetéssé finomította a séta.

MTI 2023.01.06.

Vasárnap tartják a rákellenes világsétát

Vasárnap 15 és 16 óra között tartják Magyarországon a rákellenes világsétát, amelyhez bárki csatlakozhat, aki szeretné támogatni a daganatos betegségek elleni harcot - közölte a szervező Magyar Rákellenes Liga pénteken az MTI-vel.

J. Kovács Andrea 2022.09.21.

Örömtánc és Alzheimer-séta

„Megint kicsit boldogabb lettem én” - énekelték a fehérbe öltözött Senior Örömtáncosok a Széchenyi téren. S valóban, nemcsak nekik, hanem az őket néző és hallgató érdeklődőknek is mosolygósabban indult a délelőttjük.

Győr+ 2022.09.13.

Szeptember 21-én lesz az Alzheimer Világnapi Séta

A Katolikus Szeretetszolgálat, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr és a Fazekas Gábor Idősek Otthona szeptember 21-én rendezi meg Győrben az Alzheimer Világnapi Sétát.

Győr+ 2022.02.21.

Idegenvezetők Világnapja Győrben

Az Idegenvezetők Világnapjának győri programja 2022-ben is a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával valósul meg, melyet a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok csapata szervez és bonyolít le.

Ficsór Dávid 2021.11.10.

803 km-nél jár az idősek „számlálója”

Még július elején tűzték ki célul a győri Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény idősek klubjai, hogy 20 hét alatt 750 kilométert sétálnak a klubtagok Győr királyi várossá válásának 750. évfordulója tiszteletére.

Hirdetés