Címke: séta
Hirdetés
Győr+ 2024.06.04.

Sétáljunk együtt Győrben, hisz mindig tudunk újat mutatni!

Győrben sétálni az év minden időszakában különleges. Családdal, baráti társasággal, vagy éppen a szerelmünkkel. De vajon tudjuk a város titkait? Ha a falak mesélni tudnának - szoktuk mondani. A falak nem, de mi tudunk sztorizni, új sorozatunkkal, melyben Marsovszky Adrien kalauzolja a nézőt a folyók városában.

Nagy Roland 2024.04.11.

Országos helytörténeti sétaprogram a zsidóság nyomában

Videó-interjús helytörténeti sétaprogram indul huszonhárom magyarországi helyszínen a holokauszt emléknapjához kapcsolódóan április 15-e és április 19-e között, helyi pedagógusokkal és intézményekkel együttműködve. Az esemény a zsidóságuk miatt megbélyegzettek deportálásának 80. évfordulója alkalmából a Zachor Alapítvány által szervezett programsorozat része.

Kárpát Zsolt 2023.11.05.

Séta az egészségért

Harmadik alkalommal rendezték meg a Diabétesz Világnapi Konferenciát és sétát vasárnap az MCC Győri Képzési Központban. Az előadások, szűrések 10 órától kezdődtek, a délután három órakor induló közös sétán közel 150-en vettek rész.

Herkely Ákos 2023.10.24.

Közeleg a III. Győri Diabétesz Nap és Séta

Vasárnap stúdiónkban járt dr. Strényer Ferenc, a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház IV. Belgyógyászat-Anyagcsere, Endokrin és Diabetológiai Osztály vezető főorvosa.

Földvári Gabriella 2023.09.05.

Jótékony pannonhalmi séta

A Győr Arrabona Lions Club idén huszadik alkalommal szervezi meg jótékonysági sétáját Pannonhalmán.

Győr+ 2023.03.19.

Séta a Püspökerdőben

A rendszeres mozgás a szabadban az egészséges élet és a jó közérzet alapja. Tudják és érzik ezt a Szigeti Nyugdíjas Klub tagjai is, akik évszaktól függetlenül, minden héten kiadós sétát tesznek a Püspökerdőben.

Szerző és fotó: Venesz Klaudia 2023.02.12.

Zenetörténeti séták Bősze Ádámmal

A Győri Művészeti és Fesztiválközpont zenetörténeti sétára invitálta a városnézés szerelmeseit. Bősze Ádám zenetörténész előadássorozatának megszokott helyszíne a Zichy-palota, most azonban sikerült őt lehozni a színpadról és városunk sétálóutcáiba csábítani. A különös helyzet egy oldottabb hangulatot idézett elő – a közönség és előadó viszonyát egy baráti beszélgetéssé finomította a séta.

MTI 2023.01.06.

Vasárnap tartják a rákellenes világsétát

Vasárnap 15 és 16 óra között tartják Magyarországon a rákellenes világsétát, amelyhez bárki csatlakozhat, aki szeretné támogatni a daganatos betegségek elleni harcot - közölte a szervező Magyar Rákellenes Liga pénteken az MTI-vel.

Hirdetés