Címke: roncsautó
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2023.09.12.

“Roncsautó” elszállítás: a képviselők is támogatják!

Győrben nagyjából 700 és 800 darab közötti, úgynevezett „roncsautó” van a közterületi parkolókban. A Városrendészet ezeket folyamatosan térképezi fel és szállítja el telephelyére, ahol akár 200 ilyen járművet is tárolni tudnak huzamosabb ideig is. A város mellett, több önkormányzati képviselő is saját keretéből támogatja a munkát, erről a rendészet szakmai igazgatója számolt be a Győr+ Médiának.

Zombai-Kovács Ákos 2023.08.18.

Egyre több „roncsautót” szállít el a rendészet

Amióta komoly telephellyel rendelkeznek, egyre több közterületen hagyott, úgynevezett „roncsautót” tud elszállítani a győri Városrendészet. Erről beszélt Híradónknak a rendészet szakmai igazgatója. Miletics Mór kiemelte, csak a nyár folyamán mintegy félszáz elhagyott járművet szállítottak el, de egészen érdekes esetük is volt a napokban. Ezúttal ugyanis egy vitorlás hajót kellett elvinniük egy győri parkolóból, miután annak tulajdonosát korábban többször is hiába szólították fel.

Zombai-Kovács Ákos 2022.08.24.

Roncsautók: túl sok értékes parkolóhelyet foglalnak

Rontják a városképet és túl sok értékes parkolóhelyet is foglalnak a roncsautók Győrben, ezt mondta a Városrendészet járőrszolgálati osztályvezetője. A szakember kiemelte: idén, a nyár végéig már annyi gazdátlan autót szállítottak el közterületről, mint tavaly egész évben. A roncs járműveket egy szerződött partner telepére szállítják, ahol 180 napig tárolják, majd megsemmisítik az autókat. A Városrendészet szerdán több, korábban bejelentett, gazdátlan roncsot szállított el, a környéken lakók nagy örömére.

Hirdetés