Címke: rekord
Hirdetés
Győr+ 2023.08.27.

Megdőlt a rekord: 39,5 fokot mértek ma Békésben

Az előzetes adatok alapján megdőlt az idei szezonrekord és a napi melegrekord is vasárnap, Dévaványán 39,5 Celsius-fok volt - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán.

Győr+ 2023.08.23.

Minden eddiginél többen csodálták meg élőben Európa legnagyobb tűzijátékát

Idén minden idők leglátványosabb fény- és tűzijátékával, valamint drónshowjával ünnepeltük Magyarország születésnapját. Az eseményt minden eddiginél többen követték a Szent István rendezvénysorozat helyszínein, ugyanakkor a közmédia televíziós közvetítése is nézettségi rekordot döntött.

MTI 2023.07.11.

Július eleje volt az eddig mért legmelegebb hét

A július 3. és 9. közötti volt a valaha világszinten mért legmelegebb hét - közölte az ENSZ meteorológiai szervezete hétfőn, miután több napi hőmérsékletrekord megdőlt.

Szerző és fotó: Ficsór Dávid 2023.06.03.

Sokorópátkán felavatták a világ legnagyobb székelykapuját

Felavatták a világ legnagyobb székelykapuját Sokorópátkán, egy nappal a nemzeti összetartozás napja előtt. Az ötlet Vajda Pétertől származik, aki helyi vállalkozó, és több környékbeli vállalkozóval összefogva indította el az építkezés folyamatát.

Bajzát Zsuzsi 2023.06.02.

Elkészült a világ legnagyobb székelykapuja

Közösségi összefogással, több éves előkészítő munka után végre finiséhez érkezett a világ legnagyobb székelykapujának építése. Az átadóra sok embert várnak, három napos közös ünneplés lesz Sokorópátkán.

Hirdetés