Címke: Radó Matiné
Hirdetés
Herkely Ákos 2024.05.22.

Utánozhatatlan Radó Matiné

A Mélyvízben kedden este Marton László a Győri Művészeti és Fesztiválközpont igazgatója, valamint Józsi Erik egy jól menő, sokak által ismert belvárosi koktélbár tulajdonosa beszéltek a Radó Matiné utánozhatatlan varázsáról, programjairól minden igényt kielégítő módon. Május 3-tól ismét élet költözött a Radóra, Győr egyedi, természeti oázisába minden hétvégén színes programokkal.

Győr+ 2024.05.16.

Pénteken zárva lesz a Radó Matiné

A várhatóan esős időjárás miatt a holnapi napon (május 17-én, pénteken) a Radó Matiné zárva tart, a programok egy későbbi időpontban kerülnek megrendezésre.

P. Csapucha Adrienn 2024.05.03.

Vár a Radó, minifesztiválra (is) menjünk matinézni!

A gesztenye és platánfák árnyákéban, a kedvelt zöld szigeten, ott ahol a szerelmesek is szívesen romantikáznak, a fiatalok pedig örömmel hűsölnek a fűben, azaz a Radó-szigeten startol az a 20 hétig tartó tematikus programsorozat, melyet az önkormányzat támogatásával a Győri Művészeti és Fesztiválközpont és öt győri, kedvelt vendéglátóhely közösen szervez. Májustól októberig összművészeti zsongás várja a hangulatos környezetbe érkezőket, a Radó Matiné elkötelezett feladata és célja, a sziget Győr kulturális vérkeringésébe való visszacsatolása.

Győr+ 2023.08.13.

Visszatért a meleg, irány a Radó-sziget!

Ezen a hétvégén is élettel telt meg a Radó-sziget és ez nem csak a kellemes, napos időnek köszönhető: sokan látogatják a néhány hete indult Radó Matinét, ahol egy jó beszélgetés mellett koktélokkal, sörökkel és finom ételekkel is felfrissíthetjük magunkat!

Zombai-Kovács Ákos 2023.08.05.

Kezdik megszeretni a győriek a Radó Matinét!

Három belvárosi vendéglátóipari egység a közelmúltban gondolt egy nagyot, összefogtak és hétvégi, szabadtéri rendezvénysorozatba kezdtek a Radó-szigeten. A Radó Matiné hétről-hétre egyre népszerűbb, ezért a jövőben tovább is fejlesztenék a kezdeményezést.

Hirdetés