Címke: rádió
Hirdetés
Mihályi Orsi 2023.09.04.

Győri Édes – Elektromos rollerrel a közlekedésben

Egyre többen pattannak elektromos rollerre, ami egy szuper közlekedési eszköz, de érdemes a használatáról folyamatosan beszélni. Ezt tette Mihályi Orsi Halász László közúti járművezető szakoktatóval, akivel az elektromos rollerrel való közlekedés veszélyeiről is szó esett.

Mihályi Orsi 2023.09.04.

Győri Édes – A zene fejlesztő ereje

Köztudott, hogy a zenének nagyon jó hatása van mind az érzelmi világunkra mind pedig az idegrendszerünkre. Ki mást tudna erről szakszerűbben és érthetőbben beszélni, mint Molnár János fejlesztőpedagógus-zongoraművész? Mihályi Orsi vele beszélgetett.

Herkely Ákos 2023.08.16.

KvintOperett a Mélyvízben

A Mélyvíz vendégei voltak kedden Valiczkó Szilvia és a Széles Zoltán, a KvintOperett tagjai, akik az idei Fröccsnapok tehetségkutató versenyének, a Színpadra Fel döntősei voltak.

Győr+ 2023.08.01.

Petőfi egykor és most – nyáron is!

Ezekben a hónapokban is aktuális, friss műsorokkal jelentkezik a januárban elindított, azóta is nagy sikerrel futó Petőfi egykor és most című rádiós sorozatunk, Farkas Mónika szerkesztésében.

Bajzát Zsuzsi 2023.07.14.

Színpadra fel! – KvintOperett

Az operett műfaja igazi hungarikum, amit ha valaki szívvel lélekkel csinál, az bizony érződik az előadáson. Ezt vallják a KvintOperett tagjai is, akik most már jó pár éve járják a rendezvényeket ezzel a formációval.

Földvári Gabriella 2023.06.11.

Csak szólunk, hogy máshogy szólunk!

Teljesen megújult a Győr+ Rádió a 100,1-en. Az új zenei és hangzó arculat mellett új műsorok is készülnek, új kollégákkal. Ferenczy Balázst, a közelmúltban kinevezett főszerkesztőt kérdeztük arról, mit érzékelhetnek a hallgatók a megújulásból?

P. Csapucha Adrienn 2023.03.15.

Petőfi 200: Nemzeti dal, a nemzeti ünnepen

"Petőfi egykor és most" című rádiósorozatunk következő vendége Mihályi Orsolya lesz. A Győri Nemzeti Színház művésze március 15-e alkalmából a Nemzeti dalt szavalja el a Győr+ Estében szerdán 19 órától, de a műsorban természetesen beszél a költőhöz fűződő viszonyáról is.

Győr+ 2022.06.30.

Séfként bújt huszárruhába

Bede Róbert séf is szerepel A delelő obsitos és a fekete bárány című filmben, amit pénteken láthatnak a nézők a Győr+ TV-ben.

Győr+ 2022.06.22.

Finnországig ér a város hangja!

Különleges levelet kapott szerkesztőségünk. A Győr+ Rádiót még Finnországban is jó minőségben volt hallható néhány nappal ezelőtt.

Győr+ Rádió 2022.05.20.

Magyar Ízek Versenye 2022 – Mi is zsűrizünk!

Ki ne emlékezne a nagymama lekvárjára, vagy a papa savanyúságára? Gyermekkorunk ízei örökre velünk maradnak. Ezeket az ételeket elkészíteni viszont nem kis feladat, nem csak tudás, alapanyag, hanem idő is kell hozzá. Talán ez az egyik fő oka annak, hogy ma már leginkább a boltok polcairól szerezzük be a szörpöket, tésztákat, fűszereket. Szerencsére azonban egyre többen döntenek úgy, hogy visszatérnek a gyökerekhez, és maguk készítik el az asztalra valót.

Hirdetés