Címke: rádió
Hirdetés
Győr+ 2022.06.30.

Séfként bújt huszárruhába

Bede Róbert séf is szerepel A delelő obsitos és a fekete bárány című filmben, amit pénteken láthatnak a nézők a Győr+ TV-ben.

Győr+ 2022.06.22.

Finnországig ér a város hangja!

Különleges levelet kapott szerkesztőségünk. A Győr+ Rádiót még Finnországban is jó minőségben volt hallható néhány nappal ezelőtt.

Győr+ Rádió 2022.05.20.

Magyar Ízek Versenye 2022 – Mi is zsűrizünk!

Ki ne emlékezne a nagymama lekvárjára, vagy a papa savanyúságára? Gyermekkorunk ízei örökre velünk maradnak. Ezeket az ételeket elkészíteni viszont nem kis feladat, nem csak tudás, alapanyag, hanem idő is kell hozzá. Talán ez az egyik fő oka annak, hogy ma már leginkább a boltok polcairól szerezzük be a szörpöket, tésztákat, fűszereket. Szerencsére azonban egyre többen döntenek úgy, hogy visszatérnek a gyökerekhez, és maguk készítik el az asztalra valót.

Győr+ 2021.12.23.

Íme a rádiók legnépszerűbb előadói

A magyar előadók közül a rádiókban Rúzsa Magdolna, Ákos és a Wellhello voltak a legnépszerűbbek, míg a külföldiek közül Dua Lipa, Ava Max és a Maroon 5 - olvasható a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által elfogadott tanulmányban.

Földvári Gabriella 2021.12.01.

Szól a rádió!

„Halló, halló, itt rádió Budapest” - 1925. december elsején hangzott el az ünnepi bejelentés, amely a magyar rádiózás immár 96 esztendős történetének kezdetét jelezte. Ebből az alkalomból a Győri Ipartestület székházában kiállítással egybekötött megemlékezést tartottak szerdán.

Hirdetés