Címke: Rába Járműipari Holding Nyrt.
Hirdetés
MTI 2024.04.18.

Gyártócsarnok felújításba kezd a Rába

A Rába Járműipari Holding Nyrt. csütörtöki közgyűlése, az igazgatóság javaslatának megfelelően úgy határozott, hogy a járműgyártó vállalat idén sem fizet osztalékot - közölte a győri székhelyű cég a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Győr+ 2023.11.22.

Rekord árbevétel és zöld lépések a Rábánál

A Rába csoport 56 milliárd forintos konszolidált árbevételével 2023 I-III. negyedévében az elmúlt 20 év legmagasabb árbevételét érte el. Valamennyi üzletág pozitív üzemi eredménye segítségével a vállalatcsoport növelni tudta eredményességét is, továbbra is támogatva a Rába Modernizációs Program 2025 stratégiai és fenntarthatósági lépéseit – tette közzé szerda esti jelentésében a vállalat.

MTI 2023.11.09.

Felújít és milliárdos árverésre készül a Rába

A Rába Járműipari Holding Nyrt. csütörtöki rendkívüli közgyűlése jóváhagyta, hogy a járműgyártó vállalat árverés útján értékesítse a győri Városrétként ismert területe egy részét - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.

MTI 2023.04.25.

Több mint 3 milliárdért adott el egy telket Győrben a Rába

Bruttó 3,175 milliárd forint értékben értékesítette az elektronikus aukciós rendszeren keresztül a Rába Járműipari Holding Nyrt. a társaság tulajdonában álló, használaton kívüli 4,2 hektáros győri területét. Az adásvételi szerződést a győri székhelyű járműgyártó vállalat hétfőn aláírta a vevővel.

Hirdetés