Címke: rába eto se
Hirdetés
Győr+ 2024.06.03.

Győr maradt a magyar sport fellegvára

A néhány évvel ezelőtti Covid-járvány a sportban is komoly problémákat okozott. Bajnokságok, világversenyek maradtak el, becsületesen felkészült sportolók munkája veszett kárba, klubok szűntek meg vagy kerültek nagyon nehéz helyzetbe. A győri sport mindezt nemcsak hogy átvészelte, hanem a járvány okozta károk után virágkorát éli.

Venesz Klaudia 2024.05.24.

Évek munkája van pár másodpercnyi nyomásban

Saját határaikat feszegetik és sorra hódítják a kupákat, világcsúcsokat döntve a Molnár Erőemelő Szakosztály tagjai. A Rába ETO SE versenyzői a csúcson vannak, de nem fogják itt abbahagyni.

Fodor László 2024.05.21.

Egyre többen sportolnak a Rába ETO SE szakosztályaiban

A Sportért Felelős Államtitkárság felhívására testmozgást népszerűsítő programokat hirdettek országszerte a magyar sport napján. A Rába ETO Győr SE-nél egy egész hetet szántak a kampányra, szakosztályaikban nyílt edzéseket tartottak.

Venesz Klaudia 2024.05.06.

Nyílt hetet tartanak az ETO szakosztályai

A Sportért Felelős Államtitkárság felhívására országszerte hirdettek a Magyar Sport Napján a testmozgást népszerűsítő programokat. A Rába ETO SE-nél egy egész hetet szánnak erre – szakosztályaikban nyílt edzéseket tartanak.

Fodor László 2024.05.05.

Sikersportág immár zöld-fehérben

Győr sportéletének egyik zászlóshajója minden kétséget kizáróan a sportlövészet. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a közel száz világbajnoki és Európa-bajnoki érem, amit az elmúlt harminc évben győri versenyzők szereztek különböző világversenyeken. Az ETO sportlövőszakosztályának élén az a Laczik Zsolt áll, aki korábban már két győri lövészklub megalapításánál közreműködött.

Szerző és fotó: P. Csapucha Adrienn 2024.05.04.

Kinderek küzdelme a Kálóczyn

A Rába ETO SE Tenisz Szakosztályának hála, az egyébként 100 éves tenisz hagyományokkal rendelkező Győr újra bekerült a sportág vérkeringésébe. Ennek egyik újabb eleme, hogy városunk a nyolc közül az egyik állomása a nemzetközi Kinder Kupa sorozat hazai fordulóinak. A meglepetésekben gazdag, színvonalas rendezvény szombat reggel kezdődött, de a megmérettetések vasárnap is folytatódnak. A Rába ETO tehetségei közül többen már dobogóra is állhattak.

Hirdetés