Címke: projekt
Hirdetés
Földvári Gabriella 2024.04.26.

Útfelújítások zajlanak városszerte

Az elmúlt hét szombatjától újra használható a Baross híd Bartók Béla út felőli felhajtója, amelyet közel három hét alatt újítottak fel, így már szép, biztonságos aszfalton közlekedhetnek az arra járók – tájékoztatott Máthé-Tóth Péter, a Győri Útkezelő Szervezet vezetője.

J. Kovács Andrea 2024.04.26.

Kortalan hagyományőrzés a Duna mentén

A győri Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény és a somorjai Domov Seniorov Ambrózia Idősek Otthonának lakói és munkatársai találkozhattak egy uniós pályázatnak, az Interreg VI-A Magyarország–Szlovákia Program Kisprojekt Alapjának (HUSK/SPF/2301/3.2/127) köszönhetően.

MTI 2024.02.28.

Nagy István: a magyar gazdák támogatásai 2024-ben is biztosítottak

A magyar gazdák támogatásai 2024-ben is biztosítottak; a kormány komplex, a pénzügyi és a jövedelembiztonságot erősítő, a beruházásokat ösztönző agrárpolitikai intézkedésekkel járul hozzá az agrárgazdaság fejlődéséhez - mondta Nagy István agrárminiszter az OTP Agrár Gálán.

Győr+ 2024.01.17.

Öt milliárd forintból indul kapacitásbővítő program a kkv-knak

A munkaerőpiaci aktivitás és a foglalkoztatás további növelése, továbbá a munkanélküliek számának hátrányos helyzetű térségekben történő mérséklése érdekében 5 milliárd forintos forrásból indul kkv kapacitásfejlesztő program. A programnak köszönhetően mintegy kétezer új munkahely jöhet létre, hozzájárulva a hátrányosabb helyzetű területek felzárkózásához. A kormány a bértámogatás mellett a kkv-k eszközbeszerzéséhez és online fejlesztéséhez is nyújt támogatást.

Győr+ 2023.10.18.

November végéig Magyarország megállapodhat az EU-s támogatásokról

A területfejlesztési miniszter bízik abban, hogy november végéig mindenképpen meglesz a megállapodás az Európai Bizottsággal. Ez lehetővé teszi, hogy Magyarország ténylegesen hozzáférjen az európai uniós forrásokhoz, és ne csupán az előlegekhez.

Győr+ 2023.10.10.

Elstartoltak az innovatív kutatásfejlesztési programok Győrben

A győri Széchenyi István Egyetemért Alapítvány közel kétmilliárd forintos támogatásával valósulhatnak meg az egyetem kompetenciaközpontjaiban megfogalmazott kutatás-fejlesztési és innovációs projektek. A programindító rendezvényen az intézmény munkatársai mutatták be az egyes kutatások terveit.

Földvári Gabriella - Szigeti Sándor 2023.09.28.

Sikeres projekt zárult Győrben

Befejezéséhez érkezett „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” című közösségfejlesztő projekt, ebből az alkalomból ünnepélyes projektzáró eseményt tartottak csütörtökön a győri városházán.

Győr+ 2023.09.22.

Befejezéséhez érkezett a “Generációk Zöld Belvárosa” projekt

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a Generációk Művelődési Háza konzorciumi partnerével együttműködve az elmúlt három évben megvalósította az Eötvös park megújítását és a Generációk Művelődési Háza épületének klímatudatos üzemeltetést biztosító felújítását és akadálymentesítését.

Szerző és fotó: Németh Boglárka 2023.03.08.

Pénzügyi tudatosságra nevelnek a Barossban

Pénz7-et tartanak a Baross Gábor Közgazdasági Technikumban. A rendezvény lényege, hogy olyan játékos feladatokban próbálhassák ki magukat a város közép- és általános iskolás diákjai, melyek fejlesztik a pénzügyi ismereteiket és tudatosságukat. Az egyik rész egy interaktív, pénzügyi élményóra, mely során a korszerű pénzkezelésről kaptak tájékoztatót a diákok, a többállomásos digitális kalandjáték keretében pedig tabletek segítségével fedezhették fel a banki és pénzügyi világ fogalmait.

Hirdetés