Címke: projekt
Hirdetés
Földvári Gabriella - Szigeti Sándor 2023.09.28.

Sikeres projekt zárult Győrben

Befejezéséhez érkezett „A helyi identitás és kohézió erősítése Győr városában” című közösségfejlesztő projekt, ebből az alkalomból ünnepélyes projektzáró eseményt tartottak csütörtökön a győri városházán.

Győr+ 2023.09.22.

Befejezéséhez érkezett a “Generációk Zöld Belvárosa” projekt

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a Generációk Művelődési Háza konzorciumi partnerével együttműködve az elmúlt három évben megvalósította az Eötvös park megújítását és a Generációk Művelődési Háza épületének klímatudatos üzemeltetést biztosító felújítását és akadálymentesítését.

Szerző és fotó: Németh Boglárka 2023.03.08.

Pénzügyi tudatosságra nevelnek a Barossban

Pénz7-et tartanak a Baross Gábor Közgazdasági Technikumban. A rendezvény lényege, hogy olyan játékos feladatokban próbálhassák ki magukat a város közép- és általános iskolás diákjai, melyek fejlesztik a pénzügyi ismereteiket és tudatosságukat. Az egyik rész egy interaktív, pénzügyi élményóra, mely során a korszerű pénzkezelésről kaptak tájékoztatót a diákok, a többállomásos digitális kalandjáték keretében pedig tabletek segítségével fedezhették fel a banki és pénzügyi világ fogalmait.

Kárpát Zsolt 2022.04.26.

Civil piknik az Apáczai karon

10 hónap alatt összesen 5 workshop, 12 közösségi foglalkozás és 3 úgynevezett crossover esemény valósult meg a Közösség Győrben című projektben. A programsorozatban együttműködő partnere volt a Széchenyi István Egyetem-Apáczai Csere János Kara. Kedden délután a projekt sokszínű záróeseményén többek között bográcsozhattak a résztvevők. A Győri Egyházmegyei Karitász közreműködésével az eseményen 30 Ukrajnából elmenekült családot láttak vendégül a szervezők.

Győr+ 2021.10.27.

Veszítsd el a kontrollt, és megmondom, ki vagy!

Kontrollvesztett helyzeteket bemutató, pszichológiai alapú szimulációt készített a Lounge Group. A játékos teszt az Internet Hungary konferencián debütált, több mint 60 résztvevővel.

Győr+ 2021.06.24.

Jól sikerült a csatornák meder- és partrendezése

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata „Győr területén elhelyezkedő csatornák meder- és partrendezése” című projektjével sikeresen pályázott a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében. A projekt részként Ménfőcsanak és Gyirmót városrészekben több csatorna és árok újult meg.

Hirdetés