Címke: Pro Urbe díj
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.04.22.

Pro Urbe díjas a krémesszakértő könyvtárigazgató

Könyvtárigazgató, mediátor, szépíró, Szinnyei József-díjas könyvtáros, március 15-től pedig Győr Pro Urbe díjasa, dr. Horváth Sándor Domonkos. A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér nemrég újabb öt évre megbízott igazgatója sokat dolgozott azért, hogy a könyvtári szolgáltatások bővüljenek, és az intézmények hatékonyan használják a számítógépes rendszereket és eszközöket.

P. Csapucha Adrienn 2023.04.14.

Sportot űz a jótettekből

Igazgató, a „jófej diri” aki nemcsak tanár, de egy kicsit a második anyuka is. Szöllősi Zoltánné megtalálta a hivatását, a hivatása pedig megtalálta őt. Ezt pedig ha valaki, akkor egy régi szeretett diákja biztosan megerősítheti. Jelen esetben éppen én, aki megkapta a megtisztelő lehetőséget, hogy cikket írjon egykori osztályfőnökéről. Zsóka nénivel sok apropója lehetne a beszélgetésünknek, de most a Pro Urbe díj adta az alkalmat, melyet nemrégiben vehetett át a Győri Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskola vezetőjeként.

Ficsór Dávid 2023.04.13.

Kocsis Róbert: Én egy kitüntetésre vágytam, erre…

Pro Urbe Győr díjat vehetett át a március 15-i díszközgyűlésen a Patent Csoport vezérigazgatója. Kocsis Róbert a vagyonvédelem és a biztonságtechnika területén végzett több évtizedes kimagasló munkája, valamint elkötelezett lokálpatriótaként végzett, jelentős mecénási tevékenysége elismeréseként kapta meg a kitüntető címet.

Hirdetés