Címke: prevenció
Hirdetés
Győr+ 2023.03.17.

Bulizz velünk! Prevenciós vetélkedőt tartottak Győrben

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság prevenciós munkatársa is részt vett azon a rendezvényen, ahol szakemberek játékos formában hívták fel a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum tanulóinak figyelmét az esetlegesen rájuk leselkedő veszélyekre.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.02.20.

Áldozatok Világnapja: van segítség!

Van segítség a bűncselekmények áldozatai számára, többek között ez is kiderült a napokban, a rendőrség Áldozatok Világnapjához kapcsolódó nyílt napján. A rendezvény főszervezője, a megyei rendőrség bűnmegelőzési osztályvezető helyettese kiemelte, jogi, anyagi, fizikai és pszichológiai területen is kérhetnek támogatást a bűncselekmények áldozatai, Győrben és a vármegyében is.

Győr+ 2022.07.29.

Toborzás, bűnmegelőzési tanácsokkal fűszerezve

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársai az ikrényi vízi sportcentrumban adtak bűnmegelőzési tanácsokat a strandolóknak, valamint a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatták a pavilonhoz érkezőket.

HAK/KZS 2022.06.11.

Az egészségért futott a Petz

Szerencsére az időjárás is tudja, fontos az egészségünk megőrzése, a betegségek megelőzése, így a Fut a Petz kórházi családi napra kisütött a nap és kellemes idő várta a jókedvű résztvevőket. A kardiológia betegségeket megelőzésére kiválóan alkalmas futáson dr. Dézsi Csaba András polgármester, kardiológus professzor is részt vett.

Győr+ 2021.07.06.

Így tehetünk az autólopások ellen

A Kapuvári Rendőrkapitányság szakemberei a nyári turisztikai idény beköszöntével kiemelt figyelmet fordítanak az utazók biztonságára.

Hirdetés