Címke: prevenció
Hirdetés
Földvári Gabriella 2024.03.18.

Indul a győri Egészség-Piac sorozat

Idén 29. születésnapját ünnepli az Egészség-Piac programsorozat, melyet minden év tavaszán, az április 7-ei egészségügyi világnaphoz kapcsolódva rendez meg a győri önkormányzat a WHO-irodával közösen a különböző városrészekben.

Földvári Gabriella 2024.03.17.

Ingyenesen szűrik a szájüregi daganatot

Két évvel ezelőtt volt utoljára ingyenes szájüregi daganatszűrés Ménfőcsanakon, akkor a megjelent mintegy száz páciens közül tizenötnél találtak valamilyen elváltozást a szakemberek. Ezért is fontos a prevenció és a szűrővizsgálatokon való részvétel!

Győr+ 2024.02.20.

Áldozatok világnapja: prevenciós program Győrben

Február 22-e a bűncselekmények áldozatainak világnapja. Ebből az alkalomból a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság prevenciós programra várja az érdeklődőket a győri Árkádba.

Győr+ 2023.12.12.

Bűnmegelőzés a karácsonyi vásárban

A Mátrix Projekt keretében a kibertérben elkövetett csalások megelőzésére hívták fel a figyelmet a Győr-Moson-Sopron vármegyei rendőrök.

Kárpát Zsolt 2023.11.05.

Séta az egészségért

Harmadik alkalommal rendezték meg a Diabétesz Világnapi Konferenciát és sétát vasárnap az MCC Győri Képzési Központban. Az előadások, szűrések 10 órától kezdődtek, a délután három órakor induló közös sétán közel 150-en vettek rész.

Győr+ 2023.10.08.

Pinkben a nőkért

Október 8-án ismét megrendezték Győrben a díjazásos Pink futást és sétát. A szervezők az eseménnyel a mellrákszűrés fontosságára hívták fel a figyelmet, miközben adományokat gyűjtöttek az Esély a Gyógyulásra Rákbetegek Győri Egyesülete számára.

Győr+ 2023.10.07.

Családi napon is első az egészség

Csodálatos őszi napon, október 7-én folytatódott a lakossági egészségmegőrző programsorozat, ezúttal a Győri Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskolában. Ahogy arra számítani lehetett sokan kíváncsiak voltak a rendezvényre, mely elsősorban a prevencióra fókuszál. A nagy sikerrel futó Egészség-Piac célkitűzései között szerepel a lakosság figyelmének felkeltése a saját egészségének fontosságára, a leggyakoribb megbetegedések megelőzése, de a többi között a résztvevők egészségi állapotának felmérése is.

Nagy Roland 2023.10.05.

Ismét lesz Pink futás és séta Győrben

A mellrák elleni küzdelem jegyében október 8-án vasárnap rendezik az Aranyparton és a belvárosban a 6. Pink futás és sétát. A szervezők ezzel az eseménnyel szeretnék felhívni a figyelmet a mellrákszűrés fontosságára, miközben adományokat gyűjtenek az Esély a Gyógyulásra Rákbetegek Győri Egyesülete számára.

Győr+ 2023.04.14.

Hogy kerül egy asztalhoz a győri DJ és Zacher Gábor?

Mindketten a Budapesti Rendőr-főkapitányság által szervezett Bűnmegelőzési Expo résztvevői voltak. Rajtuk kívül a magyar, és több európai ország rendőrségének bűnmegelőzési munkatársai, valamint a prevencióval foglalkozó civil szakemberek vettek részt a tapasztalatcserén.

Hirdetés