Címke: pótfelvételi
Hirdetés
Győr+ 2023.07.31.

Pótfelvételi 2023: a SZE 68 szakára várják a jelentkezőket

A győri Széchenyi István Egyetem szeptemberben induló képzéseire még nem késő jelentkezni azoknak, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel az általános felvételi eljárásban, vagy idén nem is próbáltak bejutni a felsőoktatásba. Az idei pótfelvételi keretei között ugyanis augusztus 6. éjfélig még van lehetőség felvételizni az intézménybe.

Németh Boglárka 2022.08.25.

Jelenléti oktatással tervez a SZE

Háromezerötszáz gólya kezdi meg szeptemberben tanulmányait a Széchenyi István Egyetemen. Jövő hét szerdán kezdődik a Gólyatábor, amelyet az előző évek hagyományai szerint a campuson rendeznek, szeptember ötödikén délelőtt pedig megnyílik a 2022/23-as tanév.

Győr+ 2022.08.03.

Hatvan képzés várja a pótfelvételizőket a Széchenyin

Több mint 3200 elsőéves hallgató kezdheti meg tanulmányait a Széchenyi István Egyetem kilenc karán szeptemberben, derült ki a felvételi eljárás során. A több mint háromezer diákhoz csatlakozhatnak azok, akik a pótfelvételi során nyújtják be jelentkezésüket a győri intézménybe.

Győr+ 2022.07.30.

60 képzés várja a pótfelvételizőket a SZE-n

A pótfelvételi eljárásban meghirdetett, 2022 szeptemberében induló felsőoktatási képzésekre augusztus 5-ig lehet jelentkezni. A Széchenyi István Egyetemen 10 képzési terület mintegy 60 szakán van módja továbbtanulni a felvételizőknek.

Győr+ 2021.08.06.

Hatvanegy képzés várja a pótfelvételizőket a Széchenyi-egyetemen

A hét végéig, augusztus 8-ig lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárásban meghirdetett, szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. A Széchenyi István Egyetemen államilag támogatott formában 29 szakon, köztük angol nyelvűeken is van módja továbbtanulni a felvételizőknek.

Hirdetés