Címke: piac
Hirdetés
Győr+ 2023.09.15.

Egy hét múlva nyitott piacok napja

Összefogtak az ország nagy piacterei és vásárcsarnokai, hogy visszacsalogassák az évtizedek óta el-elmaradozó vásárlókat. 14 nagy hazai piac és csarnok működnek együtt, köztük a győri Vásárcsarnok is.

Zombai-Kovács Ákos 2023.08.31.

Piac: most az alma, néhány hét múlva Győrben is a lecsó lesz a sláger

Augusztus végén és szeptemberben az alma az igazi sláger a győri piacon. A standokon van még nyári alma is, de napokon belül az őszi fajták veszik a „hatalmat” az árusoknál. Szeptember 22-én egy jótékonysági akcióra is készülnek a kereskedők, a Nyitott Piacok Napján, az Európai Mobilitási Héthez is kapcsolódva a Vásárcsarnokban lecsófőzést rendeznek, aminek bevételét a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak ajánlják majd fel.

Győr+ 2023.08.25.

Most szombaton a Tarcsay úton nyit a piac

A Bortörténelmi Napok miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne augusztus 26-án, szombaton. A Dunakapu tér helyett a Tarcsay Vilmos utca 1-3. szám alatti parkoló (a piac korábbi területe) ad otthont a piacnak augusztus 26-án.

Győr+ 2023.08.22.

Változik a Dunakapu téri piac helyszíne

Rendezvény miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne 2023. augusztus 26-án, szombaton. A Dunakapu tér helyett a Tarcsay Vilmos utca 1-3. szám alatti parkoló (a piac korábbi területe) ad otthont a piacnak augusztus 26-án.

Győr+ 2023.08.08.

Változik a Dunakapu téri piac helyszíne

Rendezvény miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne 2023. augusztus 12-én, szombaton. A Dunakapu tér helyett a Tarcsay Vilmos utca 1-3. szám alatti parkoló (a piac korábbi területe) ad otthont a piacnak augusztus 12-én.

Győr+ 2023.07.19.

Változik a piac helyszíne

A Győri Fröccsnapok rendezvény miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne július 22-én, szombaton.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.07.13.

Egyre népszerűbb a csanaki piaci pont

Egyre népszerűbb a ménfőcsanaki piaci pont, a közelmúltban a postával szemben alakítottak ki két árusító standot, ahol a kereskedők szinte házhoz tudják vinni termékeiket a városrészben élők számára. A piaci pontot az árusok és a vásárlók is hamar megkedvelték, csütörtökön például már egyszerre 2 kereskedő kínálta saját portékáit. A zöldségek, a gyümölcs és a tojás népszerű a csanakiak körében, sokan gondolják úgy, ha helyben is megvehetik a szükséges terméket, akkor még a Vásárcsarnokig sem kell elmenniük.

Földvári Gabriella 2023.07.10.

Vasárnap Régiségvásár!

A Győri Régiségvásár július 16-án vasárnap 7 és 14 óra között várja a vásárlókat, eladókat a Tarcsay utcai téren. A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja az autósokat, hogy a vasárnapi rendezvény ideje alatt szünetel a parkolási lehetőség a Tarcsay parkoló egész területén.

Hirdetés