Hirdetés
Címke: piac
Hirdetés
Győr+ 2021.10.17.

Marad a piac, és megszólalnak a harangok is

A Győr+ nemrég indult rovatában az olvasók által feltett kérdéseket juttatjuk el Dr. Dézsi Csaba Andráshoz, Győr polgármesteréhez, aki megválaszolja azokat. Ismét több téma is szóba került, a jegyző személye, a Munkácsy-kiállítás, és a karácsonyi piacot érintő kérdésre is válaszolt a városvezető.

Mireider Máté 2021.09.19.

Matektanár a szőlőben

Az ókori görögök az agórát megszentelt területnek tartották, ahová a bűnösök nem léphettek be. Ez volt a város társadalmi és kereskedelmi központja. S bár azóta eltelt két és fél évezred, valami nem változott. Az igazi piac ma is több, mint pusztán kereskedelmi helyszín. Sorozatunkban ennek próbálunk utánajárni a belvárosi piacon.

Zombai-Kovács Ákos 2021.09.15.

Jól pörög a kora őszi győri piac

A nyári zöldség- és gyümölcsszezon után jól pörög a kora őszi győri piac is, legalábbis ezt tapasztalta a Győr+ Televízió stábja szerdán.

Győr+ 2021.08.24.

Változik a piac helyszíne szerdán és szombaton

A hétvégi városi rendezvényre tekintettel, augusztus 25-én, szerdán és augusztus 28-án, szombaton a Dunakapu tér helyett a Tarcsay Vilmos utca 1-3. szám alatti parkoló (a piac korábbi területe) ad otthont a piacnak.

Kárpát Zsolt 2021.08.04.

Munkaerőhiány drágítja a gyümölcsöket

Egyre kevesebben főznek be lekvárt és tesznek el gyümölcsöt télire a magas árak miatt. A tavaszi fagykárok szinte valamennyi gyümölcsöt érintették, leginkább a sárga és az őszibarackért kell többet fizetnünk mint tavaly . Az uborka sem olcsó, így aki kovászos uborkát szeretne készíteni szintén mélyen a zsebébe kell nyúlnia. A zöldség- gyümölcs árakat a munkaerőhiány is drágítja.

Győr+ 2021.07.13.

Változik a piac helyszíne szombaton

A hétvégi városi rendezvényre tekintettel – július 17-én, szombaton a Dunakapu tér helyett a Tarcsay Vilmos utca 1-3. szám alatti parkoló (a piac korábbi területe) ad otthont a piacnak.

Zombai-Kovács Ákos 2021.07.09.

Barackdömping a piacon, jön a magyar dinnye is

Az őszi és a sárgabarack, valamint a nektarin is egészen jó áron beszerezhető a standokon, ez azt jelenti, hogy átlagosan 900-1000 forint között van a barackfélék kilója.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat