Címke: Petz Aladár Egyetemi Oktatókórház
Hirdetés
Németh Boglárka 2022.11.17.

Koraszülöttek találkozója a kórházban

November 17-én ünnepeljük a Koraszülöttek Világnapját. Ez alkalomból a Petz Aladár Egyetemi Oktatókórház Koraszülött Osztálya ismét találkozót szervez az egykori apróságok számára.

Győr+ | Illusztráció: O. Jakócs Péter 2022.11.07.

Osztálytalálkozót szerveznek a koraszülötteknek

A Koraszülöttek Világnapja alkalmából november 19-én, szombaton a győri Petz Aladár Egyetemi Oktatókórház Koraszülött Osztálya ismét találkozót szervez.

Pécskai István 2022.09.12.

Rehabilitációs készülékekkel gazdagodott a kórház

A mozgásszervi betegek gyógyulását segítő, ultramodern eszközökkel bővült a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház repertoárja. Az intelligens készülékek nem helyettesítik, ugyanakkor felgyorsítják és sokkal hatékonyabbá teszik a betegek rehabilitációját. A használatuk nagyban megkönnyíti a páciensek gyógyulását.

Szeredi Zsófia 2022.07.27.

Baba- és családbarát környezet a győri kórházban

A szoptatás világnapját 1992 óta augusztus elsején tartják világszerte. A Győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban ezen alkalomból tartottak szakmai tájékoztatót, melynek során a szoptatás fontosságát hangsúlyozták, illetve bemutatták a kórház baba-, és családbarát működését is.

Pécskai István 2022.07.04.

A Semmelweis-napot ünnepelték

A Győri Nemzeti Színházban, többek között a Győri Balett és a Hoppáré társulat előadásával ünnepelte a magyar egészségügy napját a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház.

HAK/KZS 2022.06.11.

Az egészségért futott a Petz

Szerencsére az időjárás is tudja, fontos az egészségünk megőrzése, a betegségek megelőzése, így a Fut a Petz kórházi családi napra kisütött a nap és kellemes idő várta a jókedvű résztvevőket. A kardiológia betegségeket megelőzésére kiválóan alkalmas futáson dr. Dézsi Csaba András polgármester, kardiológus professzor is részt vett.

Németh Boglárka 2022.04.22.

A Petz kórházat is támogatják a vadászok

Egymillió Forint értékű, speciális betegőrző monitort adományozott az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház Gyermekosztályának. A társaság 2021-ben, Nagycenken tartott jótékonysági vadászatának bevételéből azaz, a több, mint 42 millió Forintból 19 kórház gyermekosztályának vásárolt adományokat. A PAEOK-kal egyeztetve döntöttek a speciális vérnyomás mérésre is alkalmas eszköz vásárlása mellett, melyet ünnepélyes keretek között csütörtök délelőtt adtak át az intézménynek.

HAK 2022.03.10.

Megszületett az első győri menekült baba

Sorra érkeznek a hírek a háború sújtotta Ukrajnából és a sok-sok menekültről, akik a biztonságos élet miatt elhagyják otthonaikat. Magyarország mindenkin segít és Győr is derekasan kiveszi a részét a menekültek ellátásában. Tegnap az első menekült baba is megszületett.

Hirdetés