Címke: Petz Aladár Egyetemi Oktatókórház
Hirdetés
Győr+ 2024.07.07.

Megkezdődött az orvostanhallgatók nyári gyakorlata

A győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház minden évben jelentős számban fogad orvostanhallgatókat nyári szakmai gyakorlatra. Idén összesen 169 főt fogadnak, az első érkezők közül 51-en a keddi napon beállítási programukon vettek részt. A hallgatókat az intézmény vezetése köszöntötte – közölte a PAEOK a közösségi oldalán.

Győr+ 2024.06.17.

Ajándék a szív bajnokainak

Magyarország szívnagykövete látogatott el a Petz Aladár Egyetemi Oktatókórházba, hogy ajándékokkal lepje meg az intézményben gyógyuló gyerekeket.

Győr+ 2024.05.13.

Robottal műtöttek Győrben

A Petz Aladár Egyetemi Oktatókórházban már XXI. századi eszközöket használnak, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy nemrég egy robotsebészeti eszközzel operáltak a mellkassebészeti osztályon.

Győr+ 2024.02.04.

Új helyre kerül az urológiai járóbeteg ellátás

Február 5-étől, hétfőtől az összes győri urológiai járóbeteg ellátás átkerül a kórház E. épületének földszintjére - tájékoztat a Petz Aladár Egyetemi Oktatókórház.

Hajba Ferenc 2024.01.16.

Belülről vizsgálja a szívereket a Győrött ma bemutatott OCT 

Az érfalon belülről infravörös sugárral vizsgálja át a szív koszorúereit az az Optikai Koherens Tomográia (OCT), melyet először mutattak be működés közben a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházának szívkatéteres laborjában.

J. Kovács Andrea 2023.12.19.

Munkatársait köszöntötte a kórház

Karácsonyi műsor keretében köszöntötte munkatársait a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház vezetősége. A Győri Nemzeti Színház zenés-énekes összeállításában közreműködött Lázin Beatrix, Krasznai Tamás, Kertes Anna, Medveczky Szabolcs és Medveczky Noémi.

J. Kovács Andrea 2023.11.20.

A legmodernebb sugárterápia Győrben

Nyolcszázmillió forint értékű, új orvostechnikai gépekkel és eszközökkel gazdagodott a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház. Az Európai Uniós fejlesztési forrásból megvalósult pályázat eredményeképpen hatékonyabbá vált több, az onkológián alkalmazott terápia, valamint a kardiológiai diagnosztika is bővült.

Hirdetés