Címke: Petz Aladár Egyetemi Oktatókórház
Hirdetés
Pécskai István 2023.09.28.

Sztársportolók mezére lehet licitálni, beteg gyermekeknek segítenek

Nemes összefogás indult Győrben, hogy beteg gyermekeknek segítsenek. A Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház Gyermekintenzív Osztályának lélegeztetőgépet szeretnének beszerezni, ezért kampányt indítottak Lélegzet címmel, amelynek célja, hogy a győri gyermekintenzív osztályt segítsék egy lélegeztetőgép megvásárlásában.

Pécskai István 2023.09.26.

Az egészségügyi munkát népszerűsíti a győri kórház

Fontos az utánpótlás, az egészségügyben meg pláne, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy a jövőben is kiváló ápolók és orvosok segíthessenek a betegeknek. Ezt a célt tartja szem előtt a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház, amely igyekszik a fiatalok számára vonzóvá tenni az intézményben betölthető munkaköröket. Az ápolási igazgatóság ennek apropóján pályaorientációs napot tartott, és vendégül látta a győri és a város környéki iskolák igazgatóit, akiknek megmutatták a kórházban 2015 óta működő skill laboratóriumot.

Győr+ 2023.09.21.

Újra vizitelnek a bohócdoktorok

Újra vizitelnek a bohócdoktorok a győri Petz Aladár Egyetemi Oktatókórházban. A koronavírus járvány előtt rendszeresen mosolyt csaltak a gyermekosztály lábadozóinak arcára, mostantól pedig kéthetente szerdánként ismét próbálják feledtetni a fájdalmakat.

Győr+ 2023.08.31.

Dollinger-díjat kapott dr. Gunther Tibor

Dr. Gunther Tibor PhD traumatológiai, ortopédiai és kézsebészeti szakmacsoport-vezető főorvos, egyetemi docens, a Petz Aladár Egyetemi Kórház oktatási igazgatóhelyettese vette át idén Magyarország legrangosabb ortopéd-szakmai elismerését, a Dollinger-díjat a Magyar Ortopéd Társaság 64. éves kongresszusán Egerben.

Havassy Anna Katalin 2023.04.21.

Zsolt az összefogásnak és a csodának köszönheti életét

Vannak olyan történések, amelyeket egyszerűen nem tudunk megmagyarázni. Mert az összefogás, az emberség és a csoda dolgozik, s bizony jól végzi a dolgát. Így volt ez március 17-én is, amikor az 57 éves Zsolt megmenekült a halál torkából. Ijesztő, ugyanakkor lelket simogató történet, komoly figyelmeztetésekkel. Tóth Zsuzsa, a feleség beszélt a Győr+ Médiának.

Győr+ 2023.04.11.

A győri Petz-kórház és a SZE szakemberei mutatták be a sebészeti robotot

A győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház munkatársainak szóló szakmai programon mutatták be a Da Vinci sebészeti robotot az intézmény, egyúttal a Széchenyi István Egyetem szakemberei. A cél, hogy a jövőben Győrben is elérhető legyen a korszerű, a betegnek és orvosnak egyaránt előnyös műtéti eljárás.

Hirdetés