Címke: Pénzügyi Navigátor
Hirdetés
hirdetés
Győr+ 2022.12.02.

Karácsony hitelből?

Nem egyszerű pénzügyi időszakban vagyunk, és ez hatással van a karácsonyi vásárlási szokásainkra is. Felmérések szerint az ajándékozási kedv 2021-hez képest 13 százalékkal esett vissza, sőt sokan gondolkodnak úgy, hogy idén egyáltalán nem költenek a karácsonyra. Az ajándékvásárlás fő szezonja az idén is a november és december, az igyekvő vásárlók már novemberben beszerzik a fa alá valókat.

Győr+ 2022.11.01.

Méltányosság kérése, mint lehetőség 

Az elmúlt időszak és jelenlegi gazdasági helyzet sok hitellel rendelkező fogyasztót próbára tesz pénzügyileg. Azonban fontos tudni, hogy fizetési nehézség esetén is van lehetőség enyhíteni a helyzeten. Amennyiben az adós jelzi a problémáját a Bank felé, és őszintén elmondja, hogy fizetési nehézségei vannak, már megtette az első lépést a probléma megoldására.

hirdetés
Győr+ 2022.08.05.

Az eladósodás veszélyei

A nem körültekintő hitelfelvétel komoly anyagi nehézséget okozhat az egész család számára

hirdetés
PÉNZÜGYI NAVIGÁTOR 2022.07.04.

Figyeljünk rá az utazás tervezése során: utasbiztosítás!

Itt a nyár, a legtöbben felelősségteljesen indulnak útnak, azonban még mindig sokan vannak, akik nem kötnek utasbiztosítást a nyaralásuk idejére. Pedig manapság már az indulás napján online is megköthetjük az utasbiztosításunkat. Azonban célszerű nem az utolsó pillanatokra hagyni a döntést, és előtte több terméket is összehasonlítani!

hirdetés
Pénzügyi Navigátor 2022.06.03.

Banki, biztosítási jogvita rendezése a bíróságon kívül

Panaszt nyújtott be a pénzügyi szolgáltatójához, biztosítójához, de elutasító választ kapott? Nem szeretne bírósághoz fordulni, hogy a jogvitája rendeződjön? Elutasították a méltányossági kérelmét? Ilyen és ehhez hasonló esetekben célszerű a Pénzügyi Békéltető Testület (PBT), mint alternatív vitarendezési fórum eljárását kérelmezni.

Pénzügyi Navigátor 2022.05.02.

Mi az a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel?

A Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelek (MFSZ) olyan, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által minősített, szabad felhasználású, vagy hitelkiváltási célú, vagy e két célt ötvöző személyi hiteltermékek, amelyek kamata a futamidő végéig rögzített (fix kamatozású), kamatfeláruk és díjaik pedig megfelelnek az MNB által a hitelezők felé támasztott árazási maximumoknak és a fogyasztóbarát határidőket magába foglaló elvárásoknak.

Pénzügyi Navigátor 2022.04.04.

Ne váljon pénzügyi csalás áldozatává!

Az elmúlt hónapokban sajnálatos módon megszaporodtak a banki ügyfelekkel szembeni adathalász kísérletek. A csalók többféle új eszközt alkalmaznak, amelyek célja mindig az ügyfelek bankszámla- és bankkártya-adatainak, azonosítóinak megszerzése, s így pénzük ellopása.

Hirdetés