Hirdetés
Címke: pedagógus
Hirdetés
Bajzát Zsuzsi 2022.04.12.

Nyakunkba vettük a nyúlcipőt

Hogy lesz egy gazdasági tantárgyat oktató pedagógusból zenész, majd utazó blogger? Bár utóbbi titulust kikérte magának ma reggeli vendégünk, Nyúl-cipő nevű közösségi oldala mégis így definiálható a legjobban.

Győr+ 2022.03.17.

Tanítók napja: hagyomány és digitalizáció az egyetemen

A győri Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kara és a Magyar Pedagógiai Társaság Északnyugat-magyarországi Tagozata a tanítók napja alkalmából rendezte meg az Apáczai Módszertani Délutánt. A program fókuszában a hagyományos értékek és a digitalizáció kapcsolata állt.

Győr+ 2022.02.04.

A magyar kultúrát éltetik

Argentínától Kanadáig, az Egyesült Államoktól Litvániáig tucatnyi országból vettek részt az egyetem Apáczai Csere János Kara által a diaszpórában magyar nyelvet és kultúrát tanítóknak szervezett továbbképzésen. A Miniszterelnökség és az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával megvalósult, akkreditált program végén idén 30-an szereztek oklevelet.

Földvári Gabriella 2021.11.20.

Beteljesült álom

Popper Ágnes diákként a győri zeneiskola zongora szakos diákjaként arról álmodozott, felnőttként ez a hely lehetne az álommunkahelye. Álma megvalósult, ma igazgatóhelyettesként, szolfézstanárként, kórusvezetőként dolgozik a Liszt Ferenc Zeneiskola–Alapfokú Művészeti Iskolában.

Győr+ 2021.11.17.

95 esztendős győri lakost köszöntöttek

Dr. Pergel Elza, Győr város alpolgármestere köszöntötte, emléklappal, tortával és virággal lepte meg Horváth Lászlóné Editet, aki 95. születésnapját ünnepelte.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat