Címke: Párizs 2024
Hirdetés
Pulai Sarolta 2024.04.17.

Olimpiai kézi-kvóta győriekkel

A tokiói olimpia után újra a ötkarikás játékokon mérheti össze tudását a magyar női kézilabda-válogatott. A sikernek győri főszereplői is voltak, hiszen a Győri Audi ETO KC együttesét két szakember és két játékos is képviselte a nemzeti együttesben.

Szigeti Sándor 2024.03.21.

Kopasz Bálint a párizsi olimpián is érmet nyerne!

Épp csak hazaérkezett Törökországból, de hamarosan már Portugáliába tart Kopasz Bálint, a Graboplast Győri VSE olimpiai címvédő kajakosa. A két edzőtábor között telefonon csíptük el, hogy Párizsról faggathassuk.

P. Csapucha Adrienn 2024.01.22.

Győri sportolókkal minden idők legnépesebb csapata indulhat a paralimpiára

Győrben, Szeles Szabolcs alpolgármesterrel tárgyalt hétfőn Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke. A szakember a találkozón többek között arról beszélt, hogy izgatottan tekintenek a jövőbe, hiszen elképzelhető, hogy 54 fővel, minden idők legnagyobb parasportoló delegációja indulhat hazánkból Párizsba. Városunkból több kiválóság erősíti majd a csapatot, Győrben pedig minden lehetőség adott, hogy megfelelő körülmények között készülhessenek a fiatalok.

Ficsór Dávid 2024.01.04.

Irány az olimpia!

Újabb győri indulhat az idei párizsi olimpián. Az UNI-Győri Úszó SE úszója, Sebestyén Dalma még decemberben úszta meg az olimpiai kvalifikációhoz szükséges „A” szintet 200 vegyesen.

MTI 2023.12.29.

Dubei Debóra: nagy harc lesz a keretbe kerülésért

Dubei Debóra, a február 8. és 11. között Sopronban sorra kerülő olimpiai selejtezőtornára készülő magyar női kosárlabda-válogatott csapatkapitánya szerint nagy harc lesz a játékosok között a keretbe kerülésért, mert az együttes minden tagja ott akar majd lenni a pályán, amikor a párizsi játékokra való kijutásért küzdenek majd.

Hirdetés