Címke: Országos Vérellátó Szolgálat
Hirdetés
Győr+ 2023.06.15.

Jövő héten is várják a véradókat!

Az alábbiakban közöljük a győri Regionális Vérellátó Központ és a Magyar Vöröskereszt területi szervezeteinek jövő heti programját.

Győr+ 2022.04.21.

Adjon vért, mentsen életet!

Az alábbiakban közöljük a győri Regionális Vérellátó Központ és a Magyar Vöröskereszt hozzánk tartozó területi szervezeteinek jövő heti programját.

Győr+ 2021.09.07.

Adjunk vért, életet ment!

Újra civil véradás lesz Győrben, immár ötödik alkalommal. A civil szervezetek és tagjaik szeptember 10-én segíthetnek embertársaikon. Részletek a cikkben!

MTI 2021.07.18.

Balatoni véradókampányt indít az OVSz

Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSz) balatoni nyári véradókampányt indít, hogy a nyári időszakban is fenntartsa az optimális vérkészletet.

Győr+ 2021.05.27.

Lezárul a mintavételre jelentkezés lehetősége

A donorok eddigi aktivitásának köszönhetően a plazma-készleteket maximálisan feltöltötte az Országos Vérellátó Szolgálat. A jövőben a gyógyítói igényeknek megfelelően, megkereséssel fogják plazmaadásra kérni a donorjelölteket.

Sándor Szigeti 2021.03.16.

Újra Civil Véradás Győrben!

Ismét civil összefogás a rendkívüli helyzetben! A Győr-Moson-Sopron Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ idén is megrendezi a hagyományos Civil Véradást Győrben. A civil szervezetek mellett természetesen az önkéntes véradók csatlakozását is örömmel fogadják a március 22-i eseményhez.

Hirdetés