Hirdetés
Címke: Országos Vérellátó Szolgálat
Hirdetés
Győr+ 2021.09.07.

Adjunk vért, életet ment!

Újra civil véradás lesz Győrben, immár ötödik alkalommal. A civil szervezetek és tagjaik szeptember 10-én segíthetnek embertársaikon. Részletek a cikkben!

MTI 2021.07.18.

Balatoni véradókampányt indít az OVSz

Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSz) balatoni nyári véradókampányt indít, hogy a nyári időszakban is fenntartsa az optimális vérkészletet.

Győr+ 2021.05.27.

Lezárul a mintavételre jelentkezés lehetősége

A donorok eddigi aktivitásának köszönhetően a plazma-készleteket maximálisan feltöltötte az Országos Vérellátó Szolgálat. A jövőben a gyógyítói igényeknek megfelelően, megkereséssel fogják plazmaadásra kérni a donorjelölteket.

Sándor Szigeti 2021.03.16.

Újra Civil Véradás Győrben!

Ismét civil összefogás a rendkívüli helyzetben! A Győr-Moson-Sopron Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ idén is megrendezi a hagyományos Civil Véradást Győrben. A civil szervezetek mellett természetesen az önkéntes véradók csatlakozását is örömmel fogadják a március 22-i eseményhez.

Győr+ 2021.03.01.

Megbecsülik a véradókat

A véradóknak köszönhetően a járvány ellenére is stabil az országos vérkészlet, az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSz) folyamatosan biztosítja az egészségügyi intézmények vérkészítmény-igényeit.

Némedi- Tóth Zsófia 2020.08.26.

Összefogtak a győri sportszövetségek és a Vöröskereszt

Több győri sportegyesület összefogott a Magyar Vöröskereszttel a Véradó Vakáció kampány során. Sportolók és edzők a Győri Cutler SE-ből, a Graboplast Győri Vízisport Egyesület Kajak-Kenu Szakosztályából, Győri Sharks-ból, az ETO-SZESE-ből, a Győri KOKO Gym MMA-ből, és a Búvár SE-ből már adott vért, valamint a GYAC-ból is érkeznek atléták, hogy életeket mentsenek.

mti 2020.08.24.

Koronavírus és nyári szabadságok: kevés a vér

A vérkészlet csökkenése miatt csak a halaszthatatlan beavatkozásokhoz biztosítja a vérkészítményeket az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) - tájékoztatta az OVSZ hétfőn az MTI-t.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat