Címke: Országos Vérellátó Szolgálat
Hirdetés
Mihályi Orsi 2024.05.28.

Szabó Sipos Barnabás, a vér nagykövete

Hónapokkal ezelőtt Maszk nélkül beszélgetettünk már a színművész, képzőművész, zenész és kicsit életművész Szabó Sipos Barnabással. Most új szerepben nyilatkozik meg, mint az Országos Vérellátó Szolgálat kommunikációs munkatársa.

Győr+ 2023.06.15.

Jövő héten is várják a véradókat!

Az alábbiakban közöljük a győri Regionális Vérellátó Központ és a Magyar Vöröskereszt területi szervezeteinek jövő heti programját.

Győr+ 2022.04.21.

Adjon vért, mentsen életet!

Az alábbiakban közöljük a győri Regionális Vérellátó Központ és a Magyar Vöröskereszt hozzánk tartozó területi szervezeteinek jövő heti programját.

Győr+ 2021.09.07.

Adjunk vért, életet ment!

Újra civil véradás lesz Győrben, immár ötödik alkalommal. A civil szervezetek és tagjaik szeptember 10-én segíthetnek embertársaikon. Részletek a cikkben!

MTI 2021.07.18.

Balatoni véradókampányt indít az OVSz

Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSz) balatoni nyári véradókampányt indít, hogy a nyári időszakban is fenntartsa az optimális vérkészletet.

Győr+ 2021.05.27.

Lezárul a mintavételre jelentkezés lehetősége

A donorok eddigi aktivitásának köszönhetően a plazma-készleteket maximálisan feltöltötte az Országos Vérellátó Szolgálat. A jövőben a gyógyítói igényeknek megfelelően, megkereséssel fogják plazmaadásra kérni a donorjelölteket.

Hirdetés