Címke: Ördöglovas
Hirdetés
Bajzát Zsuzsi 2024.05.03.

Embert próbáló versenyre készül Tóth Szilárd – VIDEÓ a felkészülésről

Azt gondolhatnánk, hogy Tóth Szilárd annyit volt már lóháton, hogy szívesen kipróbálná milyen, amikor az állat maga után húzza a földön. Az igazság viszont az, hogy már ebben is van rutinja a győri ördöglovasnak, igaz eddig még csak rövid távon, egy-egy produkció kedvéért vállalta be ezt a veszélyes műveletet. Most viszont nem csak a megtett út, hanem a kockázat is nagyobb lesz.

Herkely Ákos 2024.04.15.

Egyre népszerűbb a győri “lovas spárta”

Tóth Szilárd ördöglovas járt a Magunk Közt műsorában és lelkesen ecsetelte az április 20-21-én, a gyirmóti Rodeo Ranchen dübörgő ördöglovas vizsga kritériumait, a résztvevők elszántságát, félelmet nem ismerő hozzáállást. Ez a két napos „lovas spárta” nyolcadik alkalommal várja a harcosokat, ez egyben a második nemzetközi rendezvény, voltak már Erdélyből, Felvidékről és Szlovéniából is.

Szerző és fotó: Ficsór Dávid 2023.04.22.

Ördöglovas leszek, avagy embert próbáló hétpróba Gyirmóton

Egy különleges és a világon egyedülálló program zajlik a hétvégén a gyirmóti Rodeo Ranchen. Szombaton és vasárnap tartják az ördöglovasok 7 próbáját, ahol a résztvevők számot adnak technikai tudásukról, kitartásukról, elszántságukról, fizikai felkészültségükből, fegyelmükből.

Hirdetés