Címke: Orbán Viktor
Hirdetés
MTI 2024.02.24.

Orbán Viktor a BYD autógyártó vezetőivel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Karmelita kolostorban fogadta a kínai BYD autógyár vezetőségét, és áttekintették az óriásvállalat magyarországi beruházásainak helyzetét - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.

MTI 2024.01.16.

Robert Fico Budapesten tárgyal

A Magyarország és Szlovákia közötti kapcsolatok sohasem voltak olyan jók, mint most - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, miután kedden Budapesten tárgyalt Robert Fico szlovák kormányfővel, Fico pedig hangsúlyozta: Szlovákia nem támogatja Magyarország jogainak bármiféle korlátozását az Európai Unióban.

MTI 2023.12.22.

Orbán Viktor: a magyar futball élt, él és élni fog

A magyar futball élt, él és élni fog - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Nemzeti Sportnak adott, pénteken megjelent interjúban, amelyben a magyar labdarúgó-válogatott mellett a párizsi olimpiáról, a hazai futballakadémiákról és a lehetséges budapesti ötkarikás játékokról is szó esett.

MTI 2023.12.21.

Orbán Viktor: Magyarország el akarja foglalni az EU-t

Az Európai Unió alapgondolata jó, Magyarország nem akarja otthagyni az európai közösséget, hanem át akarja venni a politikai irányítást Brüsszelben, el akarja foglalni az uniót - jelentette ki a miniszterelnök a Hír TV-nek adott interjújában.

Győr+ 2023.12.21.

Orbán Viktor: ez a nagy küzdelmek éve volt!

Az év utolsó Kormányinfóját ezúttal Orbán Viktor miniszterelnök, Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter, és Kovács Zoltán kormányszóvivő tartják. Az eseményre nem csupán a hazai-, de a nemzetközi sajtó képviselőit is meghívták, akik ezúttal személyesen a kormányfőt kérdezhetik.

Hirdetés