Címke: önkormányzat
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.02.02.

Dr. Dézsi: folyamatos munkavégzés jellemzi az életem!

Februárban is folytatódott a polgármesteri vizit, dr. Dézsi Csaba András a kéthetente esedékes beszélgetésre érkezett a Győr+ Rádió stúdiójába. Fejlesztésekről, támogatásokról is szó esett a műsorban, de magánéletébe is bepillantást engedett a város első embere.

Mireider Máté 2023.01.31.

Rendezi a víziközmű vagyon helyzetét Győr

Az év első közgyűlését tartották a Városháza dísztermében január 31-én. Ugyan a megszokottnál kevesebb, mindössze nyolc napirendi pontot tárgyaltak a képviselők, több fontos döntést is megszavaztak.

J. Kovács Andrea 2023.01.29.

Madáretetés az óvodákban

Győr negyvenhét óvodájában kilencvennégy madáretető várja a kis szárnyasokat annak a programnak köszönhetően, melyet a Környezetvédelmi Bizottság a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület közreműködésével bonyolított le.

MTI 2023.01.25.

Önkormányzati szövetségeket hív egyeztetésre az Energiaügyi Minisztérium

A nemzetközi energiaválság és az energiahordozók szankciós felára rendkívüli kihívások elé állította az európai fogyasztókat, nagymértékben megnehezíti a települések helyzetét, gazdálkodását is. Az EM a helyi problémák beazonosítása, a megoldási lehetőségek közös áttekintése céljából egyeztetési lehetőséget kínált fel az önkormányzati szövetségeknek.

P. Csapucha Adrienn 2022.12.20.

Dr. Dézsi: 2023 a tervezések éve lesz!

Az év utolsó polgármesteri vizitjét tartotta rádiónk stúdiójában dr. Dézsi Csaba András, aki az ünnepekhez közeledve a megszokott csütörtöki időponttól eltérően kedden beszélt az aktualitásokról, a Győrt érintő kérdésekről és a jövő évi tervekről.

Győr+ 2022.12.15.

Akár a lakbér kétharmada is lehet a lakbértámogatás

Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere a Facebookon tett közzé rövid magyarázatot az önkormányzati bérlakásokkal kapcsolatban. A város vezetője azt is kiírta, hol kérhetünk segítséget az ide kapcsolódó kérdéseinkkel.

Hirdetés