Hirdetés
Címke: önkormányzat
Hirdetés
Győr+ 2021.06.30.

A GYHG-ról vitáztak a közgyűlésen

A járványhelyzet miatt hosszú ideig nem lehetett közgyűléseket tartani, a mostani lesz az első Győrben a korlátozások feloldása után.

Ficsór Dávid 2021.06.18.

Lakhatási körülmények javítására lehet pályázni

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Régiója a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatával megkötött szerződése alapján pályázatot hirdet az elsősorban szociális alapellátásokban részesülő időskorú személyek számára, lakhatási körülményeiknek részleges átalakítással, illetve akadálymentesítéssel történő javítására.

Zombai-Kovács Ákos 2021.06.08.

Már el is készült a rakparti öntözőrendszer

Néhány hete indult a munka, mostanra pedig el is készült a rakparti automata öntözőrendszer. Megjött az idei első, kánikulai időszak, így jókor érkezett a fejlesztés, ami a Móricz Zsigmond rakparton, a Dunapart Rezidencia és a Kossuth-híd között biztosít állandó vízellátást a növényeknek.

mti 2021.06.05.

Gulyás: június 15-től az önkormányzatok üléseket tarthatnak

Június 15-étől az önkormányzatok a korábbi, a veszélyhelyzet előtti rendnek megfelelően ülésezhetnek - ismertette a Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormány rendkívüli jogrendért felelős munkacsoportjának döntését szombaton az MTI-vel.

Győr+ 2021.05.31.

Mától indul a szúnyoggyérítés

Amennyiben az időjárási körülmények engedik, május 31-étől, hétfőtől június 3-ig, csütörtökig (tartaléknap június 4., péntek) a Győr-Szol Zrt. megbízásából folytatódik a földi biológiai szúnyoglárva-gyérítés Győrben.

Győr+ 2021.05.20.

Rendbe hozták a futópályát és játszóteret

A Győr-Szabadhegyen élők jelezték dr. Dézsi Csaba András polgármesternek és Diligens Tibor önkormányzati képviselőnek, hogy a téli hónapokban elhasználódott a Rózsák terén lévő futópálya mulcsos futófelülete és több helyen megrongálódott a szegélye.

Papp Zsolt 2021.05.19.

Százezer virág kerül a város köztereire

A Mártírok útja melletti virágágyásba a jubileumi évben a 750-es számot formázzák a virágok. A napokban városszerte mintegy százezer palántát ültetnek el, a lakossági virágigénylés pedig minden eddigi érdeklődést felülmúlt.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat