Címke: olimpia
Hirdetés
Győr+ 2024.02.19.

Csúcson a parasport Győrben

Győr sportos város, ahol megbecsülik és kiemelten támogatják azokat a sportolókat, akik dicsőséget szereznek a városnak és jó hírét viszik a világban. Emellett a valamilyen fogyatékkal élők sportját, fizikai aktivitását is mindenben segíti az önkormányzat. Az elmúlt évek történései alapján kijelenthető, Győr a parasport fellegvárává vált, ahol a valamilyen fogyatékossággal küzdők minden lehetőséget és támogatást megkapnak, hogy sportolhassanak.

Győr+ 2024.02.14.

Párizsi olimpikon a Mórában

Nem először köszöntenek olyan sportolót a Győri Szakképzési Centrum Móra Ferenc Általános Iskola aulájának színpadán, aki szorosan kötődik az adyvárosi intézményhez.

Ficsór Dávid 2024.01.04.

Irány az olimpia!

Újabb győri indulhat az idei párizsi olimpián. Az UNI-Győri Úszó SE úszója, Sebestyén Dalma még decemberben úszta meg az olimpiai kvalifikációhoz szükséges „A” szintet 200 vegyesen.

MTI 2023.12.29.

Dubei Debóra: nagy harc lesz a keretbe kerülésért

Dubei Debóra, a február 8. és 11. között Sopronban sorra kerülő olimpiai selejtezőtornára készülő magyar női kosárlabda-válogatott csapatkapitánya szerint nagy harc lesz a játékosok között a keretbe kerülésért, mert az együttes minden tagja ott akar majd lenni a pályán, amikor a párizsi játékokra való kijutásért küzdenek majd.

Hirdetés