Címke: olimpia
Hirdetés
Szigeti Sándor 2024.06.11.

Irány Párizs: bravúros győri olimpiai kvóták!

Bebiztosította helyét a nyári párizsi olimpiai játékokra a Graboplast Győri VSE két kiválósága: Kopasz Bálint a kajakosok, Takács Kincső a kenusok mezőnyében állhat rajthoz.

Nagy Roland 2024.06.05.

Spíler – A vendég Debreceni Nóra, vízilabdabíró

Legsikeresebb olimpiai csapatsportágunkat, a vízilabdát nem csak a férfi és a női válogatottunk, hanem két játékvezető is képviseli a nyári ötkarikás játékokon Párizsban. Debreceni Nóra lett az első női bíró, akit Magyarországról kiválasztottak az olimpiai tornára.

Szigeti Sándor 2024.05.21.

Győri sikerektől hangos a tavaszi kajakszezon!

Takács Kincső országkvótát szerzett a párizsi olimpiai játékokra, Kopasz Bálint pedig két aranyéremmel zárt a szegedi világkupán – sorban szállítják a sikereket a győri kajak-kenusok.

Győr+ 2024.05.17.

Győri parasportolót is támogat a K&H mozdulj! program

Bő három hónap múlva kezdődik a párizsi paralimpia, a kvótaszerzés utolsó hónapjaiban teljes erőbedobással versenyeznek a magyar sportolók, hogy nyár végén ők is ott lehessenek a francia fővárosban.

Pulai Sarolta 2024.04.17.

Olimpiai kézi-kvóta győriekkel

A tokiói olimpia után újra a ötkarikás játékokon mérheti össze tudását a magyar női kézilabda-válogatott. A sikernek győri főszereplői is voltak, hiszen a Győri Audi ETO KC együttesét két szakember és két játékos is képviselte a nemzeti együttesben.

Hirdetés