Hirdetés
Címke: olimpia
Hirdetés
Győr+ 2021.10.25.

Peking 2022 – szigorúbb intézkedések jönnek

A várakozásoknak megfelelően a tokióinál szigorúbb intézkedéseket tartalmaz a 2022-es, pekingi téli olimpiára vonatkozó koronavírus-szabályzat, melyet a szervezők hétfőn tettek közzé.

Ficsór Dávid 2021.08.23.

A főszponzor is büszke a bajnokra

Röviddel azután, hogy a városvezetés köszöntötte a Tokióban kiválóan szerepelt győri olimpikonokat, egyiküket, az aranyérmet lapátoló Kopasz Bálintot egy másik helyen is felköszöntötték.

Zombai-Kovács Ákos 2021.08.23.

Győrben a siker munkára épül

A tokiói olimpián résztvevő győri olimpikonokat, edzőiket és sportvezetőiket köszöntötte Dr. Dézsi Csaba András polgármester. A győzelem rendkívül sok munkát igényel, véletlenül nem lehet kijutni az olimpiára és nem lehet helyezéseket, érmeket nyerni – emelte ki beszédében a városvezető.

MTI 2021.08.08.

Ez volt az elmúlt 25 év legjobb magyar szereplése

A magyar férfi vízilabda-válogatott vasárnapi bronzérme azt jelenti, hogy Magyarország 6 arannyal, valamint 7-7 ezüsttel és bronzzal, azaz húsz éremmel zárt a tokiói olimpián, ez az utóbbi 25 év legjobb eredménye.

MTI 2021.08.07.

Olimpiai bajnok a női kajak négyes!

Lecsapott a vihar a női négyes kajakdöntőre, de ez semmit nem hátráltatott a női négyesünkön! A magyar női kajaknégyes - Kozák Danuta, Csipes Tamara, Kárász Anna, Bodonyi Dóra összeállításban - címét megvédve aranyérmet nyert szombaton 500 méteren a tokiói olimpián.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat