Címke: olimpia
Hirdetés
MTI 2022.12.07.

Nem tisztázott az orosz és fehérorosz sportolók részvétele

Még nem tisztázott, részt vehetnek-e az orosz és fehérorosz sportolók a 2024-es párizsi olimpián, és az erről szóló döntés határidejét sem tűzték még ki - jelentette be szerdán Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke.

Nagy Roland 2022.02.19.

Cseh Lacival tempózhattak az Olimpiai Ötpróbások Győrben

Az Ötpróba Magyarország egyik legnagyobb szabadidősport rendezvénysorozata, egy mozgalom amelynek olimpiai ciklusonként több tízezer résztvevője van. Az indulók különböző sportágakban próbálhatják ki magukat, és értékes ajándékokért pontokat gyűjthetnek.

MTI 2022.02.17.

Ma ünnepli születésnapját az olimpiai bajnok győri kajakos

Február 17-én ünnepli 50. születésnapját Czigány Kinga kajakos, aki tagja volt az 1992-es barcelonai olimpián 500 méteren győztes női kajaknégyesnek, emellett világbajnokságokon ötször állhatott dobogóra és 11-szeres magyar bajnok.

Németh Boglárka 2022.02.15.

Győrben készült a téli olimpikonok kesztyűje

A győri Glovita Kesztyűgyárban készült olimpikonjaik kesztyűje. A világos- és sötétzöld kesztyűket Pekingben, a téli olimpia megnyitóján viselte a magyar csapat. A győri vállalkozás 300 párat készített alig két hónap alatt, négy méretben, hogy a férfi és a női versenyzőkre is passzoljon.

Győr+ 2022.02.07.

Kizárták a győztes Liu Shaolin Sándort az olimpiai döntőben

Elképesztő dráma történt a pekingi téli olimpián. A rövid pályás gyorskorcsolyázok férfi 1000 méteres döntőjét Liu Shaolin Sándor nyerte, ám a futamot követően a bírók szabálytalanságra hivatkozva sárga lappal büntették, és kizárták a futamból.

Hirdetés