Hirdetés
Címke: Olaszország
Hirdetés
Győr+ 2022.07.29.

Tilos a fürdés 14 olasz tengerparton

Nincs jó hírünk azoknak, akik a napokban Riminibe utaznak. Ugyanis fürdési tilalmat rendelt el az Adriai-tengerben baktériumfertőzés miatt Rimini polgármestere egészen Gorótól Cattolicáig. A népszerű üdülőhelyen egyelőre összesen 14 partot érint a tiltás – ezt írja az Utazómajom utazási portál.

Győr+ 2022.07.21.

Tombol a tűz Olaszországban

Toszkánától Triesztig terjed a tűz a déli országban, több száz embert kellett már kimenekíteni, a lángok Szlovéniára is átterjedtek.

MTI 2022.07.14.

Bejelentette lemondását az olasz miniszterelnök

Bejelentette lemondását Mario Draghi olasz miniszterelnök csütörtök este miután az Öt Csillag Mozgalom (M5S) nevű kormánypárt kivonult a kormány energiacsomagjáról tartott szenátusi szavazásról.

MTI 2022.06.01.

Olaszországba utazik? Íme, itt az újabb enyhítés!

Az olasz egészségügyi minisztérium bejelentette, hogy szerdától megszüntetik azt a kötelezettséget, amely szerint az országba lépőknek igazolniuk kell a koronavírus elleni védettségüket, illetve friss negatív szűrési leletet kell felmutatniuk.

MTI 2022.04.19.

Júniustól szabályozzák a látogatók számát Velencében

Júniustól kísérleti jelleggel, a jövő év elejétől pedig végleges hatállyal bevezetik az előjegyzési rendszert az egynapos turisták esetében Velencében, ahova első ízben húsvétkor tértek vissza igazán tömegesen a látogatók.

Csollán Tamara 2022.03.07.

Kibővítik a magyar-olasz védelmi együttműködést

A Magyarország és Olaszország közötti védelmi együttműködés kibővítéséről írt alá szándéknyilatkozatot a két ország védelmi minisztere, Benkő Tibor és Lorenzo Guerini hétfőn Budapesten.

MTI 2022.03.06.

Olaszországot gabonahiány fenyegeti

Bezárás fenyegeti az olaszországi pékségeket a korábban Ukrajnából és Oroszországból érkezett búzaszállítmányok megakadása miatt a La Repubblica napilap vasárnapi beszámolója szerint, amely a kenyér és a tészta 30 százalékos drágulását várja.

MTI 2021.12.31.

Nápoly történetében először betiltották a petárdázást

A dél-olaszországi Nápoly történetében első alkalommal fordul elő, hogy a polgármester a járványhelyzetre hivatkozva betiltotta a hagyományos petárdázást az év utolsó éjszakáján, miközben a felmérések szerint tízből hat olasz család otthon tölti a szilvesztert az utcai ünneplések elmaradása miatt.

MTI 2021.12.15.

Olaszország kötelezővé tette a tesztelést

Oltottságtól függetlenül, az összes EU-s tagállamból, így a Magyarországról érkezőknek is kötelezővé válik a negatív teszteredmény felmutatása az Olaszországba történő belépéshez december 16-tól - rendelkezett kedden a római egészségügyi miniszter.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat