Címke: Olaszország
Hirdetés
MTI 2024.05.21.

Földrengés volt Nápoly térségében

Hétfőn este nyolc óra után tíz perccel 4,4-es erősségű földrengés volt a dél-olaszországi Nápolyban - közölte az olasz geofizikai és vulkanológiai intézet (INGV).

Győr+ 2024.05.14.

Panír olaszosan

Egy igazi, autentikus olasz étellel folytatódik a héten a Győr+ Televízió Panír című gasztronómiai műsora.

MTI 2023.09.14.

Orbán Viktor az olasz miniszterelnökkel tárgyalt

Orbán Viktor magyar és Giorgia Meloni olasz miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban találkozott, hogy megvitassák a legfontosabb európai és nemzetközi kérdéseket valamint Róma és Budapest kiváló kétoldalú kapcsolatait - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Győr+ 2023.09.14.

Orbán: „Magyarországon a nők tartják össze a családokat!”

„A család a biztonság záloga” a mottója az idei Demográfiai Csúcsnak, mely csütörtökön indult Budapesten. A rendezvényen Giorgia Meloni olasz miniszterelnök után Orbán Viktor is felszólalt, aki vázolta a hazai családpolitika eredményeit. A többi között elmondta: a tervek között szerepel a program továbbfejlesztése, így például a jövőben szeretnék ha a háromgyermekes édesanyák is szja-mentességet élvezhetnének.

MTI 2023.08.22.

Elhunyt az olasz könnyűzene ikonja

Az olasz popzene egyik legnagyobb sztárja, Toto Cutugno többször koncertezett Budapesten is. Százmillió lemezt adott el.

MTI 2023.08.20.

Olaszországban tetőzik a nyár utolsó hőhulláma

Vasárnap éri el Olaszország középső és északi részét az a hőhullám, amelyet a meteorológusok hőviharnak neveztek el, és amely ismét 40 Celsius-fokra emeli a hőmérők higanyszálát. Az Olasz Meteorológiai Központ (CMI) előrejelzései szerint a nyár mostani, utolsó hőhulláma egészen péntekig eltarthat.

MTI/Győr+ 2023.08.15.

Újra megnyitották a cataniai repteret

Korábban felfüggesztették a légiforgalmat a szicíliai Catania nemzetközi repülőterén, mert hétfőre virradóra kitört a közeli Etna tűzhányó.

Hirdetés