Hirdetés
Címke: nyár
Hirdetés
Pécskai István 2022.07.03.

Hömpölygő gyermektömeg a Győrkőcfesztiválon

Vasárnapra sem csökkent a Győrkőcfesztivál népszerűsége. Rengeteg gyermek lepte el Győr belvárosát. A Széchenyi téren, a Radó-szigeten, a Vársétánynál és az összes többi helyszínen is szinte csak mosolygós lurkókat lehetett látni, akik élvezték a programokat.

MTI 2022.07.02.

Az ország nyugati felében felfrissült a levegő

A hidegfront hatására reggelre az ország nyugati felében felfrissült a levegő, de keleten, délkeleten tartja magát a hőség - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat szombaton a Facebook-oldalán.

MTI 2022.07.02.

Bármikor lehet igényelni a nyári gyermekétkeztetést

Bármikor lehet igényelni a szünidei gyermekétkeztetést, a támogatás nincs időhöz, csak vagyoni helyzethez kötve - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szombaton az M1 aktuális csatornán.

P. Csapucha Adrienn 2022.07.02.

Meseváros fesztiválozói

Nem tagadom, igazi fesztivállány vagyok. Mindig is imádtam ezeknek a kavalkádoknak a hangulatát, elvarázsolt a fesztiválok felhőtlensége és nyüzsgése.

Földvári Gabriella 2022.07.01.

Minden kész a Győrkőcfesztiválra

A Győr-Szol munkatársai gőzerővel takarítanak, sepernek, füvet nyírnak, növényeket gondoznak, szemetet szednek, hogy a város szépen, tisztán fogadja a Győrkőcfesztiválra érkező vendégeket.

Zombai-Kovács Ákos 2022.07.01.

Szépen pörgetik a piacot a nyári gyümölcsök

A nyári gyümölcsök pörgetik most a győri piacot, van még cseresznye és meggy is, de ezekben a napokban már a sárga- és az őszibarack a sláger a Vásárcsarnokban.

Győr+ 2022.06.30.

A hőségben is védik dolgozóikat

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. életbe léptette a hőségriadó alatt a dolgozókat védő intézkedéseket.

MTI 2022.06.28.

A folyadékpótlásnál a sóbevitelre is figyelni kell

A kánikulában a folyadékpótlásnál a sóbevitelre is fontos figyelni, olyan vizet érdemes fogyasztani, amelynek nátriumtartalma legalább 50 milligramm literenként - mondta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szaktanácsadója kedden az M1 aktuális csatornán.

Győr+ 2022.06.28.

Mire figyeljünk zivatarban vezetve?

Nagy esőben, erős szélben, zivatar esetén is biztosan kell tudni uralni az autót, tisztában lenni a forgalmi helyzettel és a jó helyzetmegoldásokkal. Ha nem megy, jobb félreállva kivárni a vihar végét.

Győr+ 2022.06.28.

Megszűnnek a záporok

Az Országos Meterológiai Szolgálat közlése szerint hamarosan megszűnnek a mai záporok és visszatér a napsütés.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat