Címke: nyár
Hirdetés
Győr+ 2023.09.08.

Melegebb és csapadékosabb volt az idei nyár

A tavalyi nyár a rendkívüli aszályról és a rekkenő hőségről szólt. Idén viszont már érezhetően több volt a csapadék, ami gyakran heves zivatarrendszerekből zúdult le. Emellett persze akadtak hőhullámok is, a nyár utolsó napjaiban a 40 fokot is megközelítettük.

Ficsór Dávid 2023.08.25.

Nyári fesztiválok: vigyázzunk a fülünkre!

Vigyázzunk a hallásunkra! Ezt tanácsolta Híradónk kameráján keresztül Dr. Vasvári Gergely győri fül-orr-gégész. A szakember a nyári fesztiválokkal kapcsolatban mondta el, hogy milyen visszafordíthatatlan károsodást okozhat hallórendszerünkben a túlzott hangerő

Győr+ 2023.08.25.

37-38 fokos hőség jön hétvégére

A következő napokban a Nyugat-Európa fölött elhelyezkedő alacsony nyomású képződmény előoldalán dél-délnyugat felől ismét egyre forróbb, afrikai eredetű légtömegek érkeznek fölénk, így a meteorológiai nyár utolsó hétvégéje országos kánikulát tartogat.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.08.22.

Erős nyaruk volt a csarnok kereskedőinek

Az elmúlt időszakban jól fogytak a hazai termesztésű, ízletes gyümölcsök a győri Vásárcsarnok kereskedőinél, erről számoltak be az árusok a Győr+ Médiának. Volt, aminek jobb, másnak kicsit rosszabb szezonja volt, de így is erős nyarat zárhatnak a kereskedők. A magyar dinnye és a barack forgalma kiemelkedett a többi közül, de eperből és almából is sok fogyott.

Győr+ 2023.08.20.

Fehérek, vörösek, rozék és habzók – borfesztivállal zárul a nyár

Tizenhatodik alkalommal rendezzük meg a Győri Bortörténelmi Napokat. A hagyományosan augusztus utolsó hétvégéjére ütemezett gasztronómiai fesztivál küldetése Magyarország jelentős borvidékeinek és azok pincészeteinek bemutatása. Idén 52 faháznál kóstolhatnak a kilátogatók, a jobbnál jobb nedűkhöz pedig szórakoztató programokat kínálunk.

Hirdetés