Hirdetés
Címke: növényvédelem
Hirdetés
Győr+ 2022.05.09.

Éjszakai növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében – tervezetten május 10-én, kedden és május 11-én, szerdán este 22 óra és másnap reggel 6 óra között végzi el Győr közterületein a vadgesztenyefák levélaknázómoly elleni, valamint az utcai fasorok szívó, rágó kártevők és gombás betegségek elleni növényvédelmi permetezését.

Nagykutasi Viktor 2022.03.06.

Bőségesen akad tennivaló a díszkertekben

Ha az idő engedi, nincsenek erős fagyok, és már hó sem fedi a kerteket, akkor vegyük elő a már előkészített, megélezett kerti szerszámainkat.

Földvári Gabriella 2021.06.26.

Egy őszinte mesterség

Erdélyi Tibor ménfőcsanaki méhészmester is megnyitotta műhelyének kapuit a Kézművesek Világnapján, hogy betekintést nyújtson szeretett munkájába és a méhek titokzatos életébe.

Nagykutasi Viktor 2021.05.29.

Esőből forróságba

Ha az előző éveket nézzük, nem volt igazi tavasz, mert a télből pár nap alatt a forró nyárba mentünk át, de az idén valami más történik. Hűvös éjszakák, nem túl meleg nappalok és sok-sok eső, olyan, mintha ősz lenne. Ez nemcsak nekünk furcsa, de a növények sem igazán tudják hová tenni.

Nagykutasi Viktor 2021.04.04.

Végre itt a tavasz!

Az első lépés az, hogy ne megszokásból cselekedjünk, hanem nézzük meg, hogy milyen idő van, és milyen időre számíthatunk, gondolok itt az elmúlt évek márciusi havazásaira is.

Győr+ 2021.03.24.

Éjszakai növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében – tervezetten március 25-én, csütörtökön és március 26-án, pénteken este 22 óra és másnap reggel 6 óra között végzi el a Győr területén található fasorok lemosó permetezését. A megelőző jellegű beavatkozás célja a kórokozók és kártevők későbbi tömeges elszaporodásának megelőzése.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat