Címke: növényvédelem
Hirdetés
Győr+ 2024.05.21.

Éjszakai növényvédelmi munkákat végez a Győr-Szol

A Győr-Szol Zrt. – az időjárás függvényében – tervezetten május 22-én, szerdán, május 23-án, csütörtökön és május 24-én, pénteken este 22 óra és másnap reggel 6 óra között végzi el a Győr területén található vadgesztenyefák növényvédelmi munkáit.

Győr+ 2024.05.03.

Különleges drónpilótaképzést indít az egyetem

A Széchenyi István Egyetem, az ABZ Drone Kft. és a Cloud for Intelligent Airplace Zrt. (CloudIA) együttműködési megállapodást kötöttek, amelynek keretében növényvédelmi drónpilóta-képzést indítanak, először május végén. Az oktatás az Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karon valósul meg, elérhetővé téve a legmagasabb szintű drónképzést a régió szakemberei számára.

Győr+ 2024.04.29.

Éjszakai növényvédelmi munkák Győrben

A Győr-Szol Zrt. – az időjárás függvényében – tervezetten április 30-án, kedden, május 1-én, szerdán és május 2-án, csütörtökön este 22 óra és másnap reggel 6 óra között végzi el a Győr területén található utcai sorfák, parkfák és vadgesztenyefák levélaknázómoly valamint egyéb szívó-rágó kártevők elleni lemosó permetezését. A beavatkozás célja a kórokozók és kártevők tömeges elszaporodásának megelőzése.

Mireider Máté 2023.08.15.

Azonnal kellett intézkedni a Babits Mihály utcai fáknál

Néhány héttel ezelőtt fahúzással vizsgálták meg a Babits Mihály utcai fák állapotát. A munkálatok folytatódtak a környéken, ismét megvizsgálták a fákat, az adatokból egyértelmű volt: néhány növény esetében azonnali intézkedésre van szükség.

Győr+ 2023.06.06.

Éjszakai növényvédelmi munkák Győrben

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében – tervezetten június 8-án, csütörtökön és június 9-én, pénteken este 22 óra és másnap reggel 6 óra között végzi el Győr közterületein az utcai fasorok szívó, rágó kártevők és gombás betegségek elleni növényvédelmi permetezését.

Győr+ 2023.05.19.

Éjszakai növényvédelmi munkák Győrben

A Győr-Szol Zrt. – az időjárás függvényében – tervezetten május 19-én, pénteken este 22 óra és másnap reggel 6 óra között végzi el Győr közterületein a vadgesztenyefák levélaknázómoly elleni növényvédelmi permetezését.

Győr+ 2023.03.30.

Így előzzük meg a fagykárokat!

Az elmúlt napokban nem kímélte térségünket az időjárás, igazi tél volt a tavaszban, amit sajnos nemcsak a saját bőrünkön érezhettünk meg, növényeink is megsínylették a hajnali mínuszokat. Hogy mit tehetünk ilyen helyzetben? Szakértőink, Nagykutasi Viktor és Nagy Szabolcs a Győr+ Reggeliben a növények védelméről is beszéltek.

Győr+ 2023.03.20.

Éjszakai növényvédelmi munkák Győrben

A Győr-Szol Zrt. – az időjárás függvényében – tervezetten március 22-én, szerdán, március 23-án, csütörtökön és március 24-én, pénteken este 22 óra és másnap reggel 6 óra között végzi el a Győr területén található utcai sorfák és parkfák lemosó permetezését.

Hirdetés