Címke: növényvédelem
Hirdetés
Győr+ 2023.05.19.

Éjszakai növényvédelmi munkák Győrben

A Győr-Szol Zrt. – az időjárás függvényében – tervezetten május 19-én, pénteken este 22 óra és másnap reggel 6 óra között végzi el Győr közterületein a vadgesztenyefák levélaknázómoly elleni növényvédelmi permetezését.

Győr+ 2023.03.30.

Így előzzük meg a fagykárokat!

Az elmúlt napokban nem kímélte térségünket az időjárás, igazi tél volt a tavaszban, amit sajnos nemcsak a saját bőrünkön érezhettünk meg, növényeink is megsínylették a hajnali mínuszokat. Hogy mit tehetünk ilyen helyzetben? Szakértőink, Nagykutasi Viktor és Nagy Szabolcs a Győr+ Reggeliben a növények védelméről is beszéltek.

Győr+ 2023.03.20.

Éjszakai növényvédelmi munkák Győrben

A Győr-Szol Zrt. – az időjárás függvényében – tervezetten március 22-én, szerdán, március 23-án, csütörtökön és március 24-én, pénteken este 22 óra és másnap reggel 6 óra között végzi el a Győr területén található utcai sorfák és parkfák lemosó permetezését.

Nagykutasi Viktor kertész-szakíró 2023.03.05.

Ugye nem lesznek már fagyosak az éjszakák?

Ne megszokásból cselekedjünk, nézzük meg, hogy milyen idő van, és milyenre számíthatunk, gondoljunk csak vissza az elmúlt évek márciusi havazásaira! Nem szabad elkapkodni bizonyos munkákat, főleg a metszésre vagy a fűfélék visszavágására gondolok, mert ilyen esetben egy korai munkavégzés akár a növény fagyását vagy teljes elpusztulását is okozhatja.

Győr+ 2022.07.14.

Éjszakai növényvédelmi munkák Győrben

A Győr-Szol Zrt. – az időjárás függvényében – tervezetten július 15-én, pénteken este 22 óra és másnap reggel 6 óra között végzi el Győr közterületein a vadgesztenyefák levélaknázómoly elleni növényvédelmi permetezését.

Győr+ 2022.05.09.

Éjszakai növényvédelmi munkák

A Győr-Szol Zrt. - az időjárás függvényében – tervezetten május 10-én, kedden és május 11-én, szerdán este 22 óra és másnap reggel 6 óra között végzi el Győr közterületein a vadgesztenyefák levélaknázómoly elleni, valamint az utcai fasorok szívó, rágó kártevők és gombás betegségek elleni növényvédelmi permetezését.

Nagykutasi Viktor 2022.03.06.

Bőségesen akad tennivaló a díszkertekben

Ha az idő engedi, nincsenek erős fagyok, és már hó sem fedi a kerteket, akkor vegyük elő a már előkészített, megélezett kerti szerszámainkat.

Földvári Gabriella 2021.06.26.

Egy őszinte mesterség

Erdélyi Tibor ménfőcsanaki méhészmester is megnyitotta műhelyének kapuit a Kézművesek Világnapján, hogy betekintést nyújtson szeretett munkájába és a méhek titokzatos életébe.

Hirdetés