Címke: női szerepek
Hirdetés
Venesz Klaudia 2024.02.27.

Megalakult a Női Vállalkozókért Egyesület

Támogató egyesületet hozott létre tíz lelkes nő Győrben, hogy segítse a kezdő vállalkozó hölgyeket céljaik elérésében. Az alapítók foglalkozásukban számos olyan területet lefednek, amivel találkozhatunk az önállósodás rögös útján.

Győr+ 2023.06.14.

Minikonferencián is középpontban a család

A család szerepét járták körül annak a minikonferenciának a résztvevői, amely a Széchenyi István Egyetem szervezésében valósult meg az intézmény Budapesti Innovációs és Képzési Központjában. A nemek közötti egyenlőség témáját fókuszba helyező rendezvénysorozat az ENSZ fenntarthatósági fejlődési céljaihoz is illeszkedik.

Győr+ 2023.03.10.

Pink és Szóda: A nőben rejlő erő

A napokban, egészen pontosan március 8-án kiemelt figyelmet kaptak a hölgyek, hiszen 1917 óta, Magyarországon pedig 1948 óta tartjuk ezen a napon a nőnapot. A Pink és Szóda harmadik adásában a jeles esemény apropóján a nőiességről és a női szerepekről beszélgettek a műsorvezetők Zobák Júlia lélekmentorral, és Horváth M. Lilla balettművésszel.

Győr+ 2023.03.10.

Megélni a nőiességünket!

Nőnek lenni jó - tudják ezt a szebbik nem képviselői, így például a két ízig-vérig nő, Zobák Júlia valamint Horváth M. Lilla is. A lélekmentor és a balettművész a Pink és Szóda harmadik adásában vendégeskedik, a műsorban pedig mi másról esne szó, mint a nőiességről, a női szerepekről és arról, pontosan miért is jó nőnek lenni.

Hirdetés