Címke: női kézilabda
Hirdetés
Ficsór Dávid 2023.06.06.

Megköszönték a támogatást

A hétfői szurkolókkal való ünneplés után kedden az Audi ETO KC szponzorainak köszönte meg a klub az egész éves támogatást.

Pécskai István 2023.06.05.

A Győri Audi ETO KC-t ünnepelték a szurkolók

A szurkolók győztesként fogadták Győrben az Audi ETO KC női kézilabdacsapatát, amely vasárnap bronzérmet nyert a Bajnokok Ligája négyes döntőjében. A zöld-fehérek 28-27-re múlták felül a dán Esbjerget a BL-Final Four helyosztóján, így sikerrel zárták az első számú európai kupasorozatot.

Győr+ 2023.06.03.

A Vipersen keresztül vezet az út a döntőbe – itt a BL-menetrend!

A szezon legjobban várt hétvégéjéhez érkezett a Győri Audi ETO KC. Az EHF Bajnokok Ligája FINAL4-ban ma délután 15.15-től a tavalyi győztes norvég Vipers Kristiansand lesz az ellenfél. A Győr+ Média a nap folyamán többször is jelentkezik a helyszínről!

Pécskai István 2023.05.29.

Tizenhetedszer aranyérmes a rekordbajnok ETO

Ebben az idényben is bizonyítja a Győri Audi ETO KC, hogy a világ egyik legjobb női kézilabdacsapata. A zöld-fehérek egy fordulóval a bajnoki szezon vége előtt, az MTK elleni 39–28-as idegenbeli győzelmükkel matematikailag is bebiztosították újabb aranyérmüket az NB I.-ben, amelyet a földkerekség egyik legnívósabb nemzeti ligájának tartanak.

Győr+ 2023.05.22.

Újra kaphatók lesznek jegyek a BL Final Four-ra

Érdemes lecsapni az utolsó lehetőségre, hiszen a szerdán az árusításba visszakerülő belépőkön túl további vásárlási lehetőség már nem lesz a két magyar csapat részvételével sorra kerülő kézilabdás csúcseseményre.

Győr+ 2023.05.20.

Bajnok az Audi ETO KC!

Az MTK elleni győzelemmel bebiztosította bajnoki címét a magyar női kézilabda bajnokságban a Győri Audi ETO KC. A bajnokavatásra a következő, hazai fordulóban kerül sor.

Hirdetés