Címke: népdal
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.01.25.

Ez nem fast fashion, ez a mesés divat Aurorával

Ha valaki szenvedélyesen éli meg munkájának minden pillanatát, az Németh Hajnal Aurora. A győri kötődésű képzőművész visszatért szülővárosába és olyan divatbemutatót varázsolt a Zichy-palotába, melyet jó ideig emlegetni fogunk. Talán az idők végezetéig, mint a mesékben a szerelmet…

Győr+ 2023.04.21.

Pink és szóda: A mese nyelvén

Az esti meseolvasás mind a szülőre, mind a gyermekre jó hatást gyakorol, közös élményt jelent, kapcsolódási pontokat teremt. Az már ismert, hogy a jó mesék fejlesztik a kicsik szókincsét, viselkedési modelleket, példákat állítanak eléjük. Ráadásul sokszor nem is olyan egyszerű a gyerekek nyelvén, de a mesékkel, dalokkal közelebb kerülhetünk a birodalmukhoz.

Győr+ 2023.04.21.

Mesét és népdalokat mindenkinek!

A mese erejével, a mese nyelvén sok mindent elérhetünk. Túl azon, hogy közelebb kerülhetünk gyermekünkhöz, fontos köteléket, bizalmat építhetünk és örök emlékekkel gazdagíthatjuk egyébként is színes fantáziavilágukat. Meséljünk minél többet a gyermekeinknek! – halljuk folyton a szakértőktől, de ezt a tanácsot érdemes megfogadni, vallják női magazinunk legújabb adásának vendégei is.

Hirdetés