Hirdetés
Címke: Németország
Hirdetés
Győr+ 2022.06.04.

Német fiatalokkal közösen kutattak a SZE hallgatói

A győri Széchenyi István Egyetem és az Ostfaliai Alkalmazott Tudományok Egyeteme együttműködésében valósul meg évről évre az a program, amelyen a magyar és a német hallgatók együtt keresik a választ egy adott közlekedési problémára. Az idén Győrben rendezték az egyhetes versenyt, amelyen az intézmény kampuszával kapcsolatos közlekedési javaslatokat vártak a fiataloktól.

MTI 2022.03.22.

Megnyitotta első európai üzemét a Tesla

Elkezdődött a termelés kedden a németországi Grünheidében épített Tesla-gyárban, az elektromos autókat gyártó amerikai cég első európai üzemében.

MTI 2022.03.14.

A német autósok támogatást kaphatnak a tankoláshoz

Nagyszabású segélycsomagot tervez a német kormány az Ukrajna elleni orosz invázió miatt meglódult energiaárak hatásainak ellensúlyozására, az autósok támogatásáról napokon belül döntést hozhatnak egy hétfői lapértesülés szerint.

MTI 2022.01.31.

Kettős rendőrgyilkosság Németországban

Lelőttek két rendőrt közúti ellenőrzés közben Németországban hétfőre virradóra. Az eset háttere ismeretlen, az elkövetőt vagy elkövetőket keresik.

mti 2022.01.28.

Németország egyelőre nem enyhít

Egyelőre nem lehet lazítani a koronavírus-járvány lassítását szolgáló korlátozásokat Németországban - jelentette ki Karl Lauterbach szövetségi egészségügyi miniszter pénteken Berlinben.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat