Címke: Németország
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.06.30.

A német nagykövetet fogadta a polgármester

Németország budapesti nagykövetét, Julia Gross-t fogadta dr. Dézsi Csaba András Győr polgármestere június 30-án, pénteken egy kellemes hangulatú kötetlen beszélgetésen.

Csollán Tamara 2023.05.19.

Veterán motorosok látogattak el az Audi Hungariához

Idén Magyarország biztosította a helyszínt a német NSU Blockmodell motoros találkozójának, melyet minden évben más-más helyszínen tartanak Németországban, valamint a környező országokban. A rendezvény, melynek keretében az Audi Hungaria vendégül látta a szenvedélyes oldtimer motorosokat, veterán NSU blokk-motorokat vonultatott fel a győri vállalat területén, ahol a vállalat munkatársai közelebbről is megcsodálhatták a járműveket. A résztvevők Németország különböző részéről, illetve Magyarországról érkeztek. A vendégeket Robert Buttenhauser, az Audi Hungaria motorgyártásért és járműhajtásokért felelős igazgatósági tagja fogadta, majd bepillantást nyerhettek az Audi Hungaria motor- és járműgyártási folyamataiba.

MTI 2023.04.09.

Mérgező füstfelhő tart Hamburg felé

Komoly tűz ütött ki vasárnap reggel két raktárban Hamburg Rothenburgsort nevű városrészében, a füstfelhő a német nagyváros központja felé tart - jelentette be a tűzoltóság, amely "szélsőségesen veszélyesnek" minősítette a helyzetet.

MTI 2023.04.09.

Lövöldözés Németországban, egy ember meghalt

A német rendőrség egy különleges csoportja letartóztatott egy férfit szombat éjszaka a Stuttgarthoz közeli Aspergben előző éjjel lezajlott lövöldözéssel kapcsolatban, amelyben életét vesztette egy 18 éves fiatal, egy másik, azonos korú pedig súlyosan megsebesült.

Hirdetés