Címke: munkaerő
Hirdetés
Győr+ 2024.05.10.

Együttműködés az 55-56 évesekért

Együttműködést írt alá a Széchenyi István Egyetem által alapított Rejuniva Kft., valamint a vármegyei iparkamara pénteken. A kooperáció célja az áthajló korosztály, vagyis az 55-65 év közöttiek munkaerő képességének, munkaerejének, aktivitásának újrahasznosítása.

MTI 2024.05.02.

A kormány mindent megtesz a bérek növekedéséért

A kormány ezután is mindent meg fog tenni azért, hogy Magyarország gazdasága újra erős legyen, a magyar embereknek legyen munkája, és a bérek tovább növekedjenek – mondta a kormányszóvivő a munka ünnepén a kormány közösségi oldalán közzétett videóban.

MTI 2024.01.05.

Tovább nőtt a foglalkoztatás hazánkban

A KSH adatai szerint novemberben 4,736 millióan dolgoztak Magyarországon, így egy év alatt újabb 18 ezer fővel nőtt a foglalkoztatottak száma. Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár az adatokat elemezve megállapította, hogy Magyarországon a munkaalapú társadalom alapjai erősek, a háború és szankciók sújtotta nehéz gazdasági helyzetben is sikerült megvédeni a munkahelyeket és tovább növelni a foglalkoztatottak számát.

hirdetés
Győr+ 2022.05.30.

Munkaerőhiány a turizmusban

A munkaerőhiány a turizmusban már a minőség szinten tartását veszélyezteti, ezért ágazati stratégia kidolgozására és a szolgáltatóknak egyedi megoldásokra tett javaslatot az a kutatás, amelyet a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) és a Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft. közösen készített.

Hirdetés