Címke: Mosonmagyaróvár
Hirdetés
Győr+ 2023.09.08.

Tejkutató intézettel bővül a Széchenyi István Egyetem

A Széchenyi István Egyetem tejkutató intézetének és szakképzési központjának ad otthont a jövőben a volt tejkísérleti állomás, amelynek jelképes kulcsátadása az Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar szeptember 8-i tanévnyitójának kiemelkedő pillanata volt. Az eseményt dr. Szalka Évának, a több mint kétszáz éves múltra visszatekintő mosonmagyaróvári agrárképzés nemrégiben leköszönt első női dékánjának búcsúztatása, valamint a díszdiplomások köszöntése és az elsőévesek eskütétele tette még ünnepibbé.

MTI 2023.05.26.

Megkéselte élettársát egy nő Mosonmagyaróváron

Késsel többször megszúrta élettársát egy nő Mosonmagyaróváron, az asszonyt őrizetbe vették - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.

Győr+ 2023.05.20.

Letartóztatták a mosonmagyaróvári emberölés gyanúsítottját

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapi időtartamra elrendelte a pénteken Mosonmagyaróváron történt emberölési ügy gyanúsítottjának letartóztatását - közölte szombaton a Győri Törvényszék.

Győr+ 2023.05.19.

Gyilkosság történt Mosonmagyaróváron

Családi dráma történt Mosonmagyaróváron, ahol egy férfi megölte a feleségét. A tettes ma délelőtt maga ment be a rendőrségre és feladta magát.

Győr+ 2023.03.18.

Jól belekötöttek Petőfibe Mosonmagyaróváron

Köss bele Te is Petőfibe! Ezzel a felhívással várta március elején közös alkotásra a város és a környező települések lakóit a Kétfecske, a MIHE Mosonszolnoki Ifjúságért Hagyományőrző Egyesület és a Hansági Múzeum, hogy retextil technológiával elkészítsék Petőfi Sándor óriási portréját.

Hirdetés