Címke: molnár vid bertalan művelődési központ
Hirdetés
Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.08.28.

Nagy rejtős találkozó

Idén lenne 90 éves a Rejtő Sándor Textilipari Szakiskola. Fennállása alatt közel 8000 diák sajátította itt el a szakma csínját-bínját, a 2003-as bezárás óta viszont sokukban nagy űr tátong. Szeretnének most közösen ünnepelni egy nagyot, ezért a Molnár Vid Bertalan Közösségi Központba várják az egykori diákokat, és az érdeklődőket.

Herkely Ákos 2023.08.07.

Magunk közt – a vendég: Prédlné Németh Margit

Prédlné Németh Margit akkurátus, becsületes rendezvényszervező, aki a Molnár Vid Bertalan Művelődési Ház és Közösségi Tér igazgatóhelyettese. Egy kultúrmissziót végez hiszen a jövő generációjának tanítja a város történetét vicces, játékos formában. Ő tudja mikor, mire van igény, nem futhatnak paralel események mert az nem szül jót.

Győr+ 2023.04.07.

Pink és Szóda: A szervezés az életü(n)k!

Tavasszal is rengeteg teendő vár a győri rendezvényszervezőkre, hiszen izgalmas programokkal készülnek az előttünk álló időszakra. Venesz Klau és Prédl Margit imádja a kreativitással teli, pörgős munkáját, de a hölgyek szabadidejükben sem pihennek, szívesen sportolnak, amikor csak lehet. A Pink és Szóda 5. adásában erről is beszéltek.

Győr+ 2023.04.07.

Tavaszi böjt és programkavalkád

Nagypénteken nemcsak a kereszténység legnagyobb ünnepére, azaz a húsvétra készülünk, de például böjtölünk is, méregtelenítünk, és, hogy ne csak a testünk töltődjön fel, belevetjük magunkat a szórakozásba, a tavaszi programokba is.

Győr+ 2022.03.29.

A közös futás feltölt!

Az Egészség-Piac keretében április 9-én rendezik meg a Fut a Szentiván családi futófesztivált a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központnál.

Hirdetés