Címke: migráció
Hirdetés
Fotó és szöveg: Győr+ Média 2023.06.02.

Beszámolók a vármegyei közgyűlésen

Pénteken ismét ülésezett a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Közgyűlés. Az eseményen a napirendi pontok között szerepelt a vármegyei rendőrfőkapitány beszámolója.

MTI 2023.04.11.

Ezt tervezi Ausztria a határokon!

Ausztria azt tervezi, hogy május 11-től további hat hónappal meghosszabbítja az ellenőrzést a magyar és a szlovén határon - mondta Gerhard Karner osztrák belügyminiszter kedden az ORF osztrák közszolgálati műsorszolgáltatónak.

Győr+ 2023.03.10.

Orbán: a háború sokkal durvább, mint ahogy elkezdődött!

Ezen a pénteken is a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában vendégeskedett Orbán Viktor miniszterelnök. A kormányfő elsősorban a háború súlyosságát hangsúlyozta, úgy véli soha nem álltunk annyira közel ahhoz, hogy egy lokális háborúból világháború váljon, mint most.

FD – HAK 2023.02.01.

„Felkészült és elhivatott állománnyal dolgozom”

A Győr+ Televízió Konkrét című műsorának vendége volt dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, Győr-Moson-Sopron vármegye rendőrfőkapitánya, aki 2022 szeptembere óta látja el a főkapitányi feladatokat. Tapasztalt szakember, aki végigjárta a rendőrségi szamárlétrát, így kellő rálátással bír a rendőri munka egészére. Tudja, 2023 sok tennivalót tartogat, de mint fogalmazott: felkészült és elhivatott állománnyal dolgozik, így nem fél a kihívásoktól.

Győr+ | Illusztráció: Pixabay 2023.01.09.

Felborult egy menekülteket szállító autó, meghalt a sofőr

Lesodródott az útról és felborult egy menekülteket szállító személyautó hétfőn kora hajnalban Jászszentlászlónál, a balesetben egy ember meghalt, nyolc pedig megsérült - közölte a rendőrség.

MTI 2023.01.05.

Ausztriában tavaly 687 embercsempészt fogtak el

Az osztrák belügyminisztérium a hivatalos éves mérleget ismertetve hangsúlyozta, hogy 2016 óta nem volt ilyen magas ez a szám. Csak Ausztria Magyarországgal közös határán több mint 300 gyanúsítottat vettek őrizetbe.

Hirdetés