Címke: máv
Hirdetés
Győr+ 2023.09.19.

Műszaki hiba miatt még többet késnek a győri vonatok

Megsérült a felsővezeték Szárligetnél, emiatt még többet késnek a vonatok a Budapest–Tatabánya–Győr–Hegyeshalom vasúti fővonalon. A menetrend hétfőn módosult jelentősen, mert a Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszt felújítják. Ezért kevesebb járattal és hosszabb menetidővel kalkulálhatnak az utasok.

Győr+ 2023.08.22.

Jelentős késések a MÁV győri vonalán

A Sopronból 10:21-kor Budapestre elindult Magnet Bank InterCity (IC 985) a GYSEV hálózatáról 60 perces késéssel érkezett a Budapest-Győr vonalra.

Győr+ 2023.08.04.

Pályafelújítások és menetrendi módosítások a vasútvonalakon

Az osztrák vasúttársaság (ÖBB) hálózatán végzett karbantartási munkálatok miatt augusztus 12-től 31-ig a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon jelentősen módosul a nemzetközi vonatok menetrendje. A vonatok többsége az eredeti menetrendjéhez képest Bécs felé korábban, Budapest felé később, valamint rövidített útvonalon közlekedik. A menetrendi változások a belföldi vonatok közlekedését – néhány kivétellel – nem érintik.

Győr+ 2023.05.09.

Május 15-én indul a balatoni előszezoni menetrend

Az elmúlt években egyre népszerűbbé vált a tavasszal életre kelő balatoni térség a kirándulók, turisták és a biciklisek számára, ezért a MÁV-START nemcsak a vakáció idején, hanem már előtte egy hónappal, május 15-től sűrűbb eljutást biztosít a tó partjához, növeli a kerékpárszállítási kapacitásokat és színvonalasabb szolgáltatást nyújt a járműfejlesztéseknek, felújításoknak köszönhetően.

Szöveg és fotó: Győr+ Média 2023.05.05.

Kara: Népszerű a vármegye- és az országbérlet

Már több mint 100 ezret vásároltak a május elsejétől használható vármegye- és országbérletből, közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium.

Hirdetés