Címke: Maszk nélkül
Hirdetés
Mihályi Orsi 2024.01.24.

Maszk nélkül, Krasznai Tamással

Csornán született, és miután felfedezték tehetségét a Repülj páva vetélkedőben, tudatosan kezdte képezni magát. Majd a Színművészeti Főiskola operett-, musical szakát elvégezve az Operettszínház szerződtette. De nem érezte jól magát a fővárosban, ezért haza szerződött. Krasznai Tamással beszélgettünk Maszk nélkül.

Mihályi Orsi 2023.10.18.

Maszk nélkül egy Junior Prima Díjassal

Hajdú Tibor két éve tagja a Győri Nemzeti Színháznak. Ebben az évben Junior Prima díjat kapott, majd pár nappal az elismerés átadása után betöltötte 30. életévét. Most ő vallott, Maszk nélkül.

Mihályi Orsi 2023.09.12.

Sárközi Józseffel Maszk nélkül

Immár 19 éve koptatja a Győri Nemzeti Színház világot jelentő deszkáit Sárközi József színművész, akivel Maszk nélkül beszélgetett Mihályi Orsi.

Mihályi Orsi 2023.08.01.

Győri Édes – Maszk nélkül, Kiss Tündével

Kiss Tündi mesél arról, hogyan éli meg az anyaságot. Nyíltan beszél arról, mennyire nehéz volt az elején. Bölcsessége, pozitív hozzáállása példa lehet minden édesanya számára.

Mihályi Orsi 2023.07.24.

Nem celeb, hanem színművész

Hogyan indult a pályája? Milyen hatással volt rá operaénekes keresztapja Leblanc Győző? Hogyan lehet a népszerűséggel együtt élni és hogyan szabhat határt egy ismert ember annak, hogy mi az amiről szeretné hogy beszéljenek vele kapcsolatban? Erről faggattuk Nagy Balázst a Győr+ Rádió Maszk Nélkül című műsorában.

Mihályi Orsi 2023.07.03.

Győri Édes – Maszk nélkül Posonyi Takács Lászlóval

Budapesten született, Pusztaszabolcson cseperedett, Székesfehérváron tanult, Kaposváron majd ismét Budapesten tanulta a szakmát, végül Győrben kötött ki. Hosszú évek óta tagja a Győri Nemzeti Színháznak, és remek alakításával ajándékoz meg minket évről-évre. Joe, ahogy már nem csak a szakmabeliek, de a közönség is ismeri, híres maximalizmusáról mind a szakmában, mind a magánéletben.

Hirdetés