Címke: Magyar falu program
Hirdetés
MTI 2024.01.27.

Gyopáros Alpár: a falvak a jövőnk

A falvak a jövőnk, nagy potenciál van bennük, mert olyan életminőséget tudnak adni és olyan közösséggel rendelkeznek, amit a nagyvárosokban nem lehet megtapasztalni - mondta Gyopáros Alpár, a Miniszterelnökség modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztosa szombaton Sopronban, az iCon-intelligent economy és a Századvég által közösen rendezett gazdaságpolitikai konferencia délutáni kerekasztal beszélgetésén.

MTI 2024.01.09.

Gyopáros Alpár: idén is folytatódik a Magyar Falu program

Idén is folytatódik a Magyar Falu Program, mert a nemzeti kormány számára a vidék érték, a vidéki emberek pedig partnerek - mondta a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos kedden a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

MTI 2023.11.03.

A Magyar Falu program keretében szépült meg a vági óvoda

Az elmúlt négy évben országszerte 630 óvoda újult meg a Magyar falu program részeként - mondta Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos pénteken a Győr-Moson-Sopron vármegyei Vágon, ahol átadták a program részként felújított Szili Mesevár Körzeti Óvoda Vági Tagóvoda épületét.

MTI 2023.08.12.

Sikeres a Magyar falu program a falusi közösségek támogatásában

Sikeres a Magyar falu program a falusi közösségek támogatásában; a program indulása óta közel ötvenmilliárd forint támogatást fordított a kormány a falusi közösségek megerősítésére vagy megmentésére - közölte a Miniszterelnökség modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztosa.

MTI 2023.07.15.

Több ezer kilométernyi utat újítottak fel a Magyar falu programban

Eredményes és folytatásra érdemes a Magyar falu program - mondta a Miniszterelnökség modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztosa szombaton a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rábaszentmiklóson, a program részeként megújult utcák átadóján.

MTI 2023.01.07.

Gyopáros Alpár: továbbra is támogatjuk a magyar falvakat

A Magyar falu program által kínált támogatások minden 5000 lélekszám alatti településen éreztetik hatásukat - mondta a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos a Facebook-oldalán szombaton megjelent videóban.

Hirdetés