Címke: lottó
Hirdetés
Győr+ 2024.02.09.

Van, ahol az összes eladó ingatlan is kijön a lottóötösből

Kimagasló összeget lehet nyerni az ötös és hatos lottón is ezen a héten. Amennyiben egy telitalálatos lesz, akkor az ötös lottón 5,88 milliárd forinttal, a hatoson 1,78 milliárddal számolhat a nyertes. Előbbi összegből jelentősebb ingatlanvagyont lehet összeállítani, ám az utóbbi összegből is lehet kivételes ingatlant vásárolni - derül ki az ingatlan.com összeállításából.

MTI 2024.01.27.

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón.

MTI 2023.03.07.

Hatvanhat éve indult Magyarországon az ötös lottó

Hatvanhat éve, 1957. március 7-én indult el Magyarországon az ötös lottó, amely a játék történének hetedik legnagyobb jackpotjával, 3,3 milliárd forinttal várja ezen a héten a játékosokat.

Győr+ 2023.02.17.

Mire elég a lottóötös a lakáspiacon? 

Mesés összegűre nőtt a főnyeremény az ötös lottón. Ha egy telitalálatos lesz, akkor a szerencsés nyertes 2,8 milliárd forinthoz juthat, ebből pedig komoly ingatlanvagyonra tehet szert – közölte az ingatlan.com. Az összeállításból kiderül egyrészt, hogy az országos kínálatban szereplő legdrágább ingatlanok közül melyek férnek bele a keretbe. Másrészt ismerteti azt is, hogy mely településeken lehetne megvásárolni az összes eladó lakást és házat a főnyeremény összegéből.

MTI 2022.09.05.

Új funkcióval rukkolt elő a Szerencsejáték Zrt.

Új funkcióval bővíti kínálatát játékosai számára a Szerencsejáték Zrt. A nemzeti lottótársaság - a nemzetközi trendeket követve - online szolgáltatási kínálatában az eddigi egy-, valamint öthetes játékba küldés mellett elérhetővé tette az úgynevezett folyamatos játékot is.

Hirdetés