Címke: lottó
Hirdetés
MTI 2023.03.07.

Hatvanhat éve indult Magyarországon az ötös lottó

Hatvanhat éve, 1957. március 7-én indult el Magyarországon az ötös lottó, amely a játék történének hetedik legnagyobb jackpotjával, 3,3 milliárd forinttal várja ezen a héten a játékosokat.

Győr+ 2023.02.17.

Mire elég a lottóötös a lakáspiacon? 

Mesés összegűre nőtt a főnyeremény az ötös lottón. Ha egy telitalálatos lesz, akkor a szerencsés nyertes 2,8 milliárd forinthoz juthat, ebből pedig komoly ingatlanvagyonra tehet szert – közölte az ingatlan.com. Az összeállításból kiderül egyrészt, hogy az országos kínálatban szereplő legdrágább ingatlanok közül melyek férnek bele a keretbe. Másrészt ismerteti azt is, hogy mely településeken lehetne megvásárolni az összes eladó lakást és házat a főnyeremény összegéből.

MTI 2022.09.05.

Új funkcióval rukkolt elő a Szerencsejáték Zrt.

Új funkcióval bővíti kínálatát játékosai számára a Szerencsejáték Zrt. A nemzeti lottótársaság - a nemzetközi trendeket követve - online szolgáltatási kínálatában az eddigi egy-, valamint öthetes játékba küldés mellett elérhetővé tette az úgynevezett folyamatos játékot is.

MTI 2022.09.04.

Elvitték a hatoslottót

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 35. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

MTI 2022.07.03.

Volt telitalálatos a hatoslottón

Volt telitalálatos a hatoslottón, 1,88 milliárd forintos főnyereménnyel - közölte a Szerencsejáték Zrt. vasárnap az MTI-vel.

Hirdetés