Hirdetés
Címke: lakástűz
Hirdetés
Győr+ 2022.07.07.

Két érzékelő is segítheti a biztonságunkat

Ma már a hazai háztartások nagyobb részében van szén-monoxid-érzékelő, a tapasztalatok azt mutatják, hogy ezeken a helyeken kevesebben sérülnek meg. Ahhoz, hogy a lakástüzek esetében is csökkenteni lehessen a sérülések számát, a mostaninál sokkal több otthonban lenne célszerű füstérzékelőt elhelyezni, hiszen egy időben jelző készülék emberéleteket és anyagi javakat menthet meg.

Győr+ 2022.06.21.

Lakástűz: azonnali segítséget nyújt a győri önkormányzat

Tűz keletkezett június 21-én, a déli órákban, Győrben, az Ifjúság körút 84. szám alatti épületben az egyik első emeleti, önkormányzati tulajdonú bérlakásban. Nem sokkal ezelőtt közleményt adott ki a Győr-Szol Zrt., Radnóti Ákos alpolgármester pedig hivatalos Facebook-oldalán adott tájékoztatást a kialakult helyzetről és az önkormányzati intézkedésekről.

Győr+ 2022.03.18.

Előzzük meg a konyhai tüzeket!

A lakástüzek gyakran keletkeznek a konyhában. Súlyos következményekkel járhat, ha a tűzhelyen felejtett zsiradék túlhevül és meggyullad. Egy-egy ilyen eset alapvetően az emberi figyelmetlenségre, gondatlanságra vezethető vissza, ezért főzés-sütés közben figyeljünk oda, amíg készül az étel ne hagyjuk el a lakást. Gondatlansággal értéktárgyakat, ingatlanokat, de főképp saját és mások testi épségét, életét is veszélyeztethetjük. 

Győr+ 2021.12.26.

Huszonhét épülettűz karácsony első napján

Karácsony első napján 123 helyszínen dolgoztak a tűzoltók, a közúti balesetek mellett lakástüzeket, kigyulladt melléképületeket, égő kazánházakat oltottak, összesen 27 épület égett - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vasárnap.

Győr+ 2021.12.09.

Ilyen gyorsan terjed a lakástűz!

Látványos lakástűz szimulációs bemutatót tartott ma 5 órakor a Dunakapu téren a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat