Címke: lakáshitel
Hirdetés
Győr+ 2024.03.01.

Februárban egyértelműen növekvő pályára állt a lakáspiac

Februárban bővült a kínálat az eladó lakóingatlanok piacán havi és éves összevetésben, miközben a kereslet jelentősen nőtt - derül ki az ingatlan.com februári kereslet-kínálati összesítőjéből. Ez pedig arra utal, hogy az év második hónapjában is élénkült a lakáspiac.

Győr+ 2023.12.13.

Januártól mindenkinek jut az olcsóbb lakáshitelből

Tovább mérséklődhetnek a lakáshitelpiaci kamatok, a mostani 8,5 százalékkal szemben ugyanis 7,3 százalékra csökken a bankok által önkéntesen vállalt teljes hiteldíjmutató (thm) jövő januártól.

Győr+ 2023.11.24.

Soha nem látott banki verseny indulhat a CSOK Pluszos vevőkért

A jövőre induló új lakástámogatási programban a gyermekek számától függően 15-50 millió forintos lakáshitelt igényelhetnek az arra jogosultak. A CSOK Plusz részletszabályait is társadalmi egyeztetésre bocsátotta a kormányzat, amelyek eddig nem ismert újdonságokat is tartalmaznak - áll az ingatlan.com és money.hu elemzésében.

Győr+ 2023.04.25.

Sokkal kevesebb lakást veszünk hitelből

Nyomot hagyott a korábbi évekhez képest kedvezőtlenebb gazdasági környezet, ezen belül a magasabb kamatkörnyezet a lakáshitelezési piacon - derül ki az ingatlan.com hivatalos, KSH adatokon alapuló összeállításából.

Győr+ 2023.01.09.

Bajban Csollány Szilveszter családja

Elárverezhetik Csollány Szilveszter családjának a házát, a tornász özvegye ugyanis képtelen fizetni a házuk törlesztőrészleteit.

MTI 2021.12.06.

Túl az ezermilliárdon a lakáshitelpiac

Több mint 1080 milliárd forintnyi új lakáshitel-szerződést kötöttek az év első tíz hónapjában a háztartások, ami kiugró, 40,1 százalékos emelkedés az előző év azonos időszakához képest - írta a Világgazdaság hétfőn a Magyar Nemzeti Bank (MNB) adatai alapján.

Hirdetés