Hirdetés
Címke: lakás
Hirdetés
Győr+ 2022.08.04.

Társasházi díjat fizetnek a lakásbérlők

A Győr Megyei Jogú Város Közgyűlése legutóbbi ülésén módosította az önkormányzati lakások lakbérének mértékéről, a külön szolgáltatási díjakról, ezek megfizetésének módjáról szóló rendeletét. – írja hivatalos honlapján a Győr-Szol Zrt.

MTI 2022.08.02.

800 ezer lakás újulhat meg az év végéig

A háztartások 4 százaléka biztosan, 15,7 százaléka valószínűleg nagyobb összeget fog költeni lakóingatlanára a következő egy évben, és ha ezek a tervek mind megvalósulnak, akkor mintegy 800 ezer lakáson végezhetnek el kisebb-nagyobb munkálatokat 2022 végéig - derül ki a GKI és a Masterplast Nyrt. közös felméréséből.

Győr+ 2022.08.01.

Vízválasztó hónapok jönnek a lakáspiacon

Folytatódott a kínálatbővülés a lakáspiacon, közben az értékesítési idő - a községeket kivéve - nőtt, a kereslet pedig minimálisan csökkent - derül ki az ingatlan.com legfrissebb elemzéséből, amely bemutatja a kereslet és kínálat júliusi alakulását.

Győr+ 2022.07.29.

Kevesebb lakás épült, de meghosszabbították az 5%-os áfa határidejét

Vegyes kép rajzolódott ki új lakások piacán az idén, részben a gazdasági bizonytalanságok, az év közepén életbe lépő új energetikai előírások, szabályok miatt - derül ki az ingatlan.com legfrissebb elemzéséből, amely a hivatalos lakásépítési adatok mellett bemutatja a kínálat és a kereslet alakulását, valamint a fővárost és a megyeszékhelyeken jellemző átlagos négyzetméterárakat.

Győr+ 2022.07.19.

Az idei albérletszezon más lesz mint a többi

Az eddig megszokottakhoz képest más lesz az idei albérletszezon, ami a felvételi ponthatárok csütörtöki kihirdetésével indul - derül ki az ingatlan.com legújabb elemzéséből, amely 10 ezer kiadó lakóingatlan-hirdetés alapján bemutatja a Budapestre és az egyetemvárosokra jellemző átlagos bérleti díjakat, valamint azt, hogy mi alapján döntenek majd a bérlők és mire érdemes figyelnie a bérbeadóknak.

MTI 2022.06.21.

Magyarországon a harmadik legmagasabb a lakástulajdonosok aránya

Magyarországon 91,3 százalék a lakástulajdonosok aránya, ami a harmadik legmagasabb adat Európában - írta a Világgazdaság kedden a Compare the Market Australia ár-összehasonlítással foglalkozó cég huszonhat európai ország lakhatási körülményeit vizsgáló tanulmánya alapján.

Győr+ 2022.06.01.

Májusban felélénkült a lakáseladási kedv

Még mindig a bizonytalanság, kivárás, óvatosság a legmeghatározóbb tényező az eladó lakások piacán, de vannak már kedvező jelek - derül ki az ingatlan.com elemzéséből, amely kereslet és a kínálat májusi alakulását mutatja be.

Győr+ 2022.05.25.

Újabb árrobbanás a használt lakások piacán

Két számjegyű áremelkedés látható a használt lakóingatlanok - lakások és családi házak - kínálati piacán a legnagyobb városokban - derül ki az ingatlan.com friss elemzéséből, amely több mint 300 ezer hirdetés adatai alapján nézte meg, hogyan alakultak az árak az elmúlt két évben.

Győr+ 2022.05.04.

Mire elég 25 millió forint megyénk lakáspiacán?

Bár 25 millió forint nagy összeg, konkrétan 74 havi - kedvezmények nélküli - mostani átlagbérnek felel meg, mégis, az országos lakáspiacon az ennél alacsonyabb áron eladásra váró lakóingatlanok a jelenlegi környezetben viszonylag olcsónak számítanak.

MTI 2022.04.27.

840 ezer lakás újulhat meg az év végéig

A háztartások 4,3 százaléka biztosan, 16,5 százaléka valószínűleg nagyobb összeget fog költeni lakóingatlanára a következő egy évben, és ha ezek a tervek mind megvalósulnak, akkor mintegy 840 ezer lakáson végezhetnek el kisebb-nagyobb munkálatokat 2022 végéig - derül ki a GKI és a Masterplast közös áprilisi felméréséből.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat