Hirdetés
Címke: Kultúra
Hirdetés
Földvári Gabriella 2021.07.27.

Jampivilág a Dunakapu téren

Csókkirály a koncert címmel látványos show műsor érkezik a Dunakapu térre augusztus 15-én. A nagyszabású utazó produkcióban a Hungária együttes és Fenyő Miklós legnagyobb slágereit új hangszerelésben adja elő Király Viktor, Vastag Csaba, Radics Gigi, Zséda, Heincz Gábor Biga, Szulák Andrea és Csonka András.

MTI 2021.07.25.

Kilenc új helyszín került a listára

Kilenc új helyszínt - köztük a madridi Prado múzeumot ölelő kulturális térséget, európai fürdővárosokat és a kínai Kanton történelmi városrészét - vett fel a világörökségi listára az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének (UNESCO) világörökségi bizottsága a kínai Fucsouban zajló tanácskozásán.

Földvári Gabriella 2021.07.23.

Karrierek a 750 éves városban

Nagy-Győr jelességei – Karrierek a 750 éves városban címmel látható tárlat az Esterházy-palotában. A kiállításban Székely Zoltán művészettörténész, múzeumigazgató tart tárlatvezetést július 25-én vasárnap 16.30-tól.

Földvári Gabriella 2021.07.16.

Fröccsözve jótékonykodhatunk

A hagyományos XVI. Győri Rotary Fröccsnapokat július 16–18. között rendezik meg, koncertekkel, kiállításokkal, gyermekprogramokkal a Dunakapu téren.

Hajba Ferenc 2021.07.15.

Placido Domingo Győrben ad hálakoncertet a világnak

A világ egyik legismertebb énekese, a spanyol Placido Domingo augusztus 6-án Győrben ad jótékonysági koncertet, mellyel a világ valamennyi egészségügyi dolgozójának megköszöni a Covid-19 járvány elleni áldozatos harcukat.

Ficsór Dávid 2021.07.15.

Majdnem 250 kulisszatitkot tár fel a kötet

„Ez már a mi 50 évünk” címmel jelent meg Sudár Ágnes és Laczó Balázs kötete, amit csütörtökön mutattak be, sajtótájékoztató keretében.

Földvári Gabriella 2021.07.14.

Baross-emlékfal az állomáson

Baross Gábor-emlékfalat avattak és átadták a MÁV-ART Galériát a győri vasútállomás utascsarnokában szerdán. Az ünnepi eseménynek több apropója is volt, amelyről a helyszínen a szervezők számoltak be.

Földvári Gabriella 2021.07.13.

A Nefelejcs köz a lehetőségek tere

Kedden adták át a felújított Nefelejcs közt, amely ezentúl egy belvárosi találkozási pontként, kulturális-közösségi térként funkcionál majd.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat