Címke: Kultúra
Hirdetés
Farkas Mónika 2023.09.27.

Győrből Indiába 

Namaste - hihetetlen életút és tapasztalás van dr. Bangha Imre, az Oxfordi Egyetem Ázsiai és Közép-Keleti Karának tanára mögött. Legújabb kötetében a klasszikus hindi költészetet kutatja, erről tart előadást szerda délután a Kisfaludy Károly Könyvtárban.

Földvári Gabriella 2023.09.26.

Üzemel a könyvkölcsönző automata

Éjjel-nappal kölcsönözhetünk könyveket a vidéki buszpályaudvaron, a váróterem bejárata melletti könyvkölcsönző automatából.

P. Csapucha Adrienn 2023.09.25.

Ungvári: az egyik legnagyobb rocker Petőfi Sándor volt!

Ha valamit egy igazán jó együttműködés hónapok óta tartó sikerének hívhatunk, az a Petőfi egykor és most, a Győr+ Rádió emlékév kapcsán indított műsora, melyet a győri teátrum művészei mellett Farkas Mónika neve fémjelez. Sorozatunk szeptemberben is folytatódik, hétfőn este a méltán népszerű színész, Ungvári István versel.

Herkely Ákos 2023.09.18.

Rabul ejtik a rendezvények

Szombaton a Magunk Köztben Radicsné Csőre Andrea volt kollégánk interjúalanya, aki lelkesen beszélt az elmúlt évek rendezvényszervezési sikereiről, a hagyományt teremtő Pinnyédi Hídpiknikről és a múlt hét végi újvárosi eseményről.

Farkas Mónika 2023.09.18.

Varázslatos évad a Győri Filharmonikus Zenekarral

Mindannyian érezzük és tapasztaljuk, hogy felértékelődik a közösen megélt értékes idő. Vágyunk rá és hálásak vagyunk minden pillanatért, ami felemel bennünket. Ezt teszi a Győri Filharmonikus Zenekar koncertjein, ahol a hihetetlen profizmuson és értékteremtő alkotómunkán túl, a szeretet mindig tapintható. Erről és a varázslatos évadkezdésről is kérdezzük az újraválasztott igazgatót, Fűke Gézát.

Győr+ 2023.09.11.

Kultúrházak éjjel-nappal

Kiállítások, Biblia Szabadegyetem, természetjárás, drámapedagógia. Színes kulturális kavalkád a győri Vasutasok Arany János Művelődési Házában.

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.09.11.

Szélesre tárják a Generációk Háza ajtaját

Szeptember 16-án már délelőtt 10-kor megtelik a ház zsongással, hiszen végre újra otthonra lelnek a generációk a megújult épületben. A szervezők ezt a napot a teljesség igényével álmodták meg, minden szinten szinte minden foglalkozásuk elérhető lesz.

P. Csapucha Adrienn 2023.09.10.

A pénz bohózata

Berobbant az ősz és vele tovább pezseg Győr kulturális élete. A teátrum is egy bohózattal indította az évadot, a Kisfaludy Teremben Ray Cooney brit drámaíró művét, a Pénz az égből című darabot láthatja szombattól a közönség. A főbb szerepekben Szina Kinga és Bródy Norbert sziporkázik, a produkciót Kis Domonkos Márk rendezte.

Hirdetés