Hirdetés
Címke: közlekedés
Hirdetés
Győr+ 2021.07.23.

Kevesebb a karambol, de nagyobb a kár

Érdekes kettősséget mutatnak a Magyar Nemzeti Bank kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) adatai a pandémiás, 2020-as évről.

Győr+ 2021.07.22.

Megnyitják az áradás miatt lezárt utakat

A Mosoni-Duna áradása szerda éjjel megállt, azóta óránként 2-4 cm-es apadás figyelhető meg a folyón. Ahogy az várható volt, csütörtök reggel újra megnyitják az eddig lezárt szakaszokat.

Győr+ 2021.07.21.

Több mint 500 új autóbusz érkezik a Volánbuszhoz

Sikeresen lezárultak a Volán Buszpark Kft. több mint félezer új autóbusz beszerzésére év elején kiírt közbeszerzési eljárásai. A kiemelkedő nagyságrendű fejlesztés keretében három autóbuszgyártó összesen 503 környezetkímélő, dízelüzemű járművet szállít a Volánbusznak 2022 elejéig.

MTI 2021.07.20.

Magyarországot be kell kötni az európai nagysebességű vasúti hálózatba

Magyarország bekötése az európai nagysebességű vasúti hálózatba nemcsak egy kihasználható lehetőség, hanem egy elkerülhetetlen lépés is - mondta Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár a Visegrádi Együttműködés országait összekötő Budapest-Varsó/Bécs nagysebességű vasút (NSV) magyarországi szakaszáról tartott online konferencián kedden.

Győr+ 2021.07.17.

Morzsi csak egy rakomány?

A balesetmentes közlekedésre, azon belül is a kutyák helyes szállítására hívja fel a figyelmet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Veszprémi Rendőrkapitányság legújabb baleset-megelőzési videója.

Zombai-Kovács Ákos 2021.07.08.

95 éves a győri buszközlekedés

Majdnem pontosan 95 éve, 1926. augusztus 16-án indult el Győrben a helyi buszközlekedés. Az első időszakban a Városházát érintve 3 vonalon jártak a buszok, majd a rendszer az évtizedek során folyamatosan fejlődött. A világháború idején komoly megtorpanás volt a buszközlekedésben, de később ismét látványos felívelés kezdődött. Fontos állomás volt az 1970-es évek közepe, amikor autóbusz-decentrumokat alakítottak ki, majd az elmúlt időszakban a műholdas járműkövetés létrehozása, valamint az új buszok beszerzése és üzembe állítása volt komoly mérföldkő.

Győr+ 2021.07.08.

Figyeljünk jobban a bringásokra!

Az elmúlt 24 órában két biciklis is megsérült, mivel számukra a járművezetők nem adták meg a kötelező elsőbbséget. – közölte a rendőrség.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat