Címke: közlekedés
Hirdetés
MTI 2024.07.13.

Folytatják a vízosztást a nagyobb vasút- és autóbusz-állomásokon

Palackozott vizet oszt a harmadfokú hőségriasztás meghosszabbítása miatt július 18-ig a MÁV-START naponta 10 és 17 óra között a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki vasútállomásokon, a Volánbusz pedig munkanapokon 12 és 14 óra között a Népliget autóbusz-állomáson és a megyeszékhelyek nagyobb forgalmú buszállomásain - közölte a MÁV Zrt. szombaton az MTI-vel.

Győr+ 2024.07.12.

A vasúti járműveket és a pályát sem kíméli az extrém hőség

A napok óta tartó extrém hőség a hétvégén és várhatóan a jövő hét első felében is kitart. A huzamos idejű magas hőhatás nem kíméli a többnyire túlkoros vasúti járműveket és berendezéseket sem, amelyek ilyenkor könnyebben és gyakrabban meghibásodhatnak.

Győr+ 2024.07.12.

Öngyilkos mutatványt úszott meg a sofőr

Az autosvilag.hu oldalon jelent meg az a hajmeresztő videó, amelyből szerencsére nem lett baleset. Nézzük meg a felvételt és tanuljunk az esetből!

Győr+ 2024.07.11.

Már Bolognába is eljuthat Győrből a FlixBusszal

A Flix, gyorsan növekvő mobilitási-technológiai vállalat folytatja terjeszkedését, hiszen áprilistól végétől már közlekedik legújabb Budapestet és Bolognát közvetlenül összekötő járata. Ez a vonal mind a győri, mind a budapesti utazóközönségnek nagyszerű lehetőség, hogy Ausztria nagyvárosaiba vagy egészen Olaszországba eljussanak. Továbbá az olasz és osztrák városok közötti közlekedésre is új, költséghatékony alternatívát nyújt.

Győr+ 2024.07.09.

Átengedte a vezetést a részeg társának

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy ittas vezetővel szemben és a társával szemben is, aki átengedte a vezetést a részeg társának.

Szerző és fotó: Győr+ 2024.07.05.

Bedugult Győr és az 1-es számú főút is

Az M1-esen történt tragikus kamionbaleset miatt az 1-es főút kivezető szakaszán, valamint Győr számos pontján is nagy dugóra számíthatnak az autósok a pénteki csúcsforgalomban.

Győr+ 2024.07.05.

Drogot fogyasztott a férfi, aki halálos balesetet okozott az Árpád hídon

Lopott taxival okozott halálos balesetet egy férfi szerda éjszaka az Árpád hídon. A III. kerületből vitte el az autót, majd a forgalommal szemben felhajtott a hídra, ott történt a halálos karambol. A balesetet okozó férfi az egyik halálos áldozat, rajta kívül ketten vesztették életüket: egy 32 éves nő és egy 34 éves férfi, akik az egyik vétlen autóban ültek; további négy ember megsérült.

Hirdetés