Hirdetés
Címke: közlekedés
Hirdetés
MTI 2019.11.13.

Több száz új buszt vásárol a Volánbusz

Több mint 20 milliárd forint értékben 352 új – Győrben gyártott – autóbusz megvásárlásáról kötött szerződést a Volánbusz Zrt. és a Volán Buszpark Kft. - közölte a Volánbusz szerdán az MTI-vel.

Győr+ 2019.11.13.

Kamionok ütköztek

Összeütközött két kamion az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, az 58-as kilométernél, Tatabánya térségében szerda reggel.

Police.hu 2019.11.12.

Így tilos!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság az M1-es autópályán és az 1-es számú főúton kihelyezett plakátokkal figyelmeztet az úgynevezett „horrorkaravánok” által előidézett közlekedési veszélyhelyzetekre.

MTI 2019.11.12.

Ökológiai lábnyomot mérő applikációt tesztelnek a finnek

A felhasználók által választott közlekedési módok ökológiai lábnyomát mérő és a jól teljesítőket virtuális kreditekkel jutalmazó mobiltelefon-alkalmazást tesztelnek a finnországi Lahtiban, az energiamegtakarítást, a szén-dioxid-kibocsátás csökkentését és a környezetvédelmet szolgáló új ötletek és módszerek kifejlesztése jegyében.

Győr+ 2019.11.10.

Tekeréssel tették zöldebbé Győrt

Spinning bringázás, ingyenes edzési lehetőség, biciklis felvonulás, faültetés, mobil KRESZ-park, kézműves foglalkozás és ajándékok várták többek között a résztvevőket november 4–9-ig, a Zöld Hajtás elnevezésű, kerékpáros közlekedést népszerűsítő, szemléletformáló programon Győrben.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat