Hirdetés
Címke: közgyűlés
Hirdetés
Ficsór Dávid 2022.06.10.

Jelentős megyei úthálózat-fejlesztések

Pénteken ismét ülésezett a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés. Az ülés fő témája a megyei úthálózat rendszerek és fejlesztések állása volt, mely során a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Győr-Moson-Sopron megyei képviselője, valamint a NIF Zrt. képviselője mutatta be a legfontosabb beruházásokat.

Mireider Máté 2022.05.31.

Közgyűlés: ismét megszavazták a változtatási tilalmat

A tavasz utolsó napján ismét összeült Győr közgyűlése. A témák között szerepel a költségvetés csaknem 12 milliárdos módosítása, de terítékre kerül a városi buszszolgáltató kérdése, és Győr-Szabadhegy építési tervei, engedélyei is. Új utcanevekről is szavaznak.

Ficsór Dávid 2022.03.04.

Rendkívüli közgyűlés volt a megyén

Rendkívüli ülést hívott össze péntekre a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés. A három napirendi pont előtt esküt tett a szervezet új képviselője, Szilágyi Gabriella, aki Szalay Imre helyére érkezett és a csornai térséget fogja képviselni a jövőben.

Mireider Máté 2022.02.22.

Elfogadták Győr 79 milliárdos költségvetését

Idén már az ötödik alkalommal ül össze a közgyűlés. A mai napirendi pontok között a legfontosabb egyértelműen a város költségvetési tervezete lesz, de a város sportkoncepciója, és klímavédelmi lépések is szerepelnek a listán.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat