Címke: közgyűlés
Hirdetés
Mireider Máté 2023.06.27.

Újabb lakosokat vonnak be a kedvezményes parkolásba

Hosszú közgyűlésen, több mint harminc napirendi pontot tárgyaltak a város képviselői június 27-én, kedden. Szavaztak a parkolórendelet módosításáról, a szociális hálózat tavalyi évi munkájáról, több támogatást is jóváhagytak, és egy fontos közlekedési probléma megoldását is elfogadták, ez utóbbit a MÁV-val közösen viszi véghez a város.

Fotó és szöveg: Győr+ Média 2023.06.02.

Beszámolók a vármegyei közgyűlésen

Pénteken ismét ülésezett a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Közgyűlés. Az eseményen a napirendi pontok között szerepelt a vármegyei rendőrfőkapitány beszámolója.

Mireider Máté 2023.05.23.

Elfogadta a közgyűlés a parkolási kedvezményeket

Május 23-án, kedden ismét összeült a városi közgyűlés. A képviselők maratoni hosszúságú ülést tartottak, közel 3 órán át tanácskoztak. Az ülésen szó volt a rendőrség tavalyi munkájáról, változtattak a parkolási rendeleten, sok szervezet kapott támogatást, új háziorvos kezdi meg praxisát, esélyegyenlőségi programot fogadtak el, és az óvodákat érintő változásokról is szavaztak.

Szöveg és fotó: Németh Boglárka 2023.04.21.

Ülésezett a vármegyei közgyűlés

Pénteken ismét ülésezett a Győr-Moson-Sopron vármegyei közgyűlés. Nyolc napirendi pont várt a testület tagjaira, többek között szándéknyilatkozatot fogadtak el a SkyCU Légimentő Egyesülettel és tájékoztatót hallgattak meg a vármegye katasztrófavédelmi igazgatóságának az elmúlt évi tevékenységéről. Emellett döntöttek a 2022-es költségvetési maradvány felosztásáról és bírósági ülnököket is választott a közgyűlés.

Győr+ 2023.03.28.

Színház- és könyvtárigazgatót is választott a közgyűlés

Szokásosan a hónap utolsó keddjén tartottak közgyűlést a győri városházán. A képviselőtestület döntött a Győri Nemzeti Színház és a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér igazgatói posztjáról, több társaság tavalyi munkáját is értékelték, és különböző szervezetek pénzügyi támogatását is megszavazták.

Ficsór Dávid 2023.03.09.

Németh Zoltán: „A kormány helytáll!”

Megnyíló uniós pályázati lehetőségek, klímavédelem, foglalkoztatási fórum. Többek között ezekről a témákról beszélt Konkrét című műsorunkban a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Közgyűlés elnöke.

Hirdetés