Címke: közgyűlés
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.06.25.

Egyhangú, gyors döntések a rekordközgyűlésen

Tizenkilenc képviselő tizenkilenc napirendi javaslatot tárgyalt június 25-én a város közgyűlésén. Gyors egymásutánjában fogadták el a képviselők az előterjesztéseket és módosításokat, melyek között támogatások nyújtása is szerepelt. A napirendi pontokat követően kérdeztek a megjelent képviselők, így zárásként a fűnyírás és a szúnyoghelyzet került a középpontba.

Győr+ 2024.06.10.

Így állhat össze a győri képviselő-testület, valamint a vármegyei közgyűlés!

Vasárnap választott az ország, rendhagyó módon a helyhatósági választások mellett idén európai parlamenti választásokat is tartottak június 9-én. Számos adatot közöltünk már azzal kapcsolatban ami városunkat és vármegyénket érinti, most mutatjuk azt is, hogy a győri képviselő-testület valamint a vármegyei közgyűlés várhatóan hogyan áll majd össze.

Mireider Máté 2024.03.26.

Támogatások és beszámolók közgyűlése volt a márciusi

Március 26-án ismét összeült Győr közgyűlése. Az előzetesen meghirdetett napirendi pontokon kívül is több témában döntöttek a képviselők. Több szervezet is kapott támogatást, valamint a tavalyi évről szóló beszámolókat fogadtak el többségében a képviselők.

Győr+ 2024.03.09.

Amit tudni kell a kedvezményes győri buszbérletről

A kedvezményt a győri önkormányzat adja a győri lakosoknak. A kedvezmény igénybevételéhez igazolásra van szükség, mely online is kérhető, valamint a Lakossági Kapcsolattartó Osztály irodájában.

Győr+ 2024.02.29.

Háromszor annyi útfelújításra

Biztonságos, stabil, de egyben előremutató - röviden így jellemezhető Győr város 2024-es költségvetése, amit a héten, nagy többséggel fogadott el a közgyűlés.

P. Csapucha Adrienn 2024.02.28.

Dr. Dézsi: polgármesterként a győriek érdekeit kell képviselnem!

Kéthetente esedékes polgármesteri látogatására érkezett rádiónk stúdiójába szerdán dr. Dézsi Csaba András. A vizitelő városvezető főként a közgyűlésen elfogadott döntésekről beszélt, de a folyamatosan fejlődő Győr aktuális projektjeiről, beruházásairól, terveiről is szólt a város első embere.

Győr+ 2024.02.27.

Fókuszban a költségvetés, előtérben a támogatások

Február 27-én tartotta idei második ülését a győri közgyűlés. 28 napirendi pont kérdésében döntöttek a képviselők, így a többi között a költségvetést is elfogadták, de számos támogatást is megszavaztak az órákig tartó találkozón.

Hirdetés