Hirdetés
Címke: kormány
Hirdetés
MTI 2022.05.13.

Megnevezte a kormány minisztereit Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök a köztársasági elnök felkérésének eleget téve lefolytatta konzultációit a kormányalakításról, és megállapodott leendő kormányának minisztereivel a következő négy év közös munkájáról - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője pénteken.

Győr+ 2022.05.06.

Orbán: ez a rezsicsökkentésért is folytatott harc!

A parlamenti választás és újabb miniszterelnöki felkérése óta először jelentkezett pénteki rádióinterjújával Orbán Viktor. A fő témát az új szankciócsomag adta, a miniszterelnök szerint az olajembargós javaslat felér egy atombombával.

Földvári Gabriella 2021.11.17.

A teljes 13. havi nyugdíjat kifizeti a kormány

Orbán Viktor miniszterelnök a hétvégén tartott Fidesz-kongresszuson jelentette be, hogy jövőre a nyugdíjasok visszakapják a 13. havi nyugdíjat, amit a baloldali Gyurcsány-kormány vett el tőlük. A teljes 13. havi összeget februárban utalják a szépkorúaknak.

MTI 2021.04.29.

Az EU-ban kiemelkedő a magyarországi oltások sebessége

Ezen a csütörtökön is tartottak Kormányinfot, ahol Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter számos témára kitért, illetve több kérdésre is választ adott. A mai Kormányinfo összefoglalója.

MTI 2021.04.25.

Magyar kormány: minden oltás hatékony

A Pfizer-BioNTech-vakcinával történő oltás után többen betegedtek meg, és kétszer annyian haltak meg, mint a Sinopharm-vakcina után - derült ki a Magyarország kormánya nevű Facebook-oldal vasárnapi bejegyzéséből.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat