Címke: kormány
Hirdetés
Győr+ 2024.04.08.

Szijjártó: a közelgő választások kulcsfontosságúak a szuverenitás megóvásáért folytatott küzdelemben

A közelgő önkormányzati és európai parlamenti (EP-) választások rendkívül lényegesek a Magyarország szuverenitásának megóvásáért folytatott harc sikerében, hazánk érdekeinek védelme ugyanis egyedül a kivételes politikai stabilitás nyomán volt lehetséges eddig is - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Békésben.

MTI 2024.04.05.

Új otthonfelújítási korszerűsítési programot indít a kormány

Új otthonfelújítási programot indít a kormány 108 milliárd forint keretösszeggel az 1990 előtt épült családi házak energetikai korszerűsítésére: egymillió forint önrész mellett maximálisan 6 millió forintos támogatás vehető igénybe, amelynek fele kamatmentes hitel, másik fele vissza nem térítendő támogatás - jelentette be az Energiaügyi Minisztérium energetikáért és klímapolitikáért felelős államtitkára pénteki sajtótájékoztatóján.

MTI 2024.01.29.

Szijjártó: hosszú még az út a bizalom helyreállításáig Ukrajnával

Történtek biztató lépések a bizalmi légkör helyreállítása felé Magyarország és Ukrajna között, azonban hosszú még az út odáig, és sok munkára lesz szükség, amire hazánk készen áll - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Ungváron.

MTI 2024.01.15.

Szijjártó Péter: Magyarország számít Ausztria támogatására

Magyarország számít Ausztria támogatására az illegális migráció elleni küzdelemben és a nyugat-balkáni országok uniós csatlakozásának felgyorsításában - közölte az M1 délutáni Híradójában Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Bécsből, miután osztrák kollégájával tárgyalt.

MTI 2024.01.09.

Gyopáros Alpár: idén is folytatódik a Magyar Falu program

Idén is folytatódik a Magyar Falu Program, mert a nemzeti kormány számára a vidék érték, a vidéki emberek pedig partnerek - mondta a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos kedden a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Hirdetés