Címke: kormány
Hirdetés
MTI 2023.06.07.

A kormány háborús időben is megvédi a magyar családokat

A kormány háborús időben is megvédi a magyar családokat: a jövő évi költségvetésben a háború és az azzal járó rendkívüli kiadások ellenére is 3300 milliárd forintot fordít a családtámogatásokra és a családi adókedvezményekre - közölte a kormányszóvivő szerdán a kormány hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videónyilatkozatában.

MTI 2023.05.07.

Magyar miniszterelnöke lesz Szlovákiának

Felmentését kérte Zuzana Caputová államfőtől Eduard Heger ügyvezető szlovák kormányfő, aki ezt Pozsonyban, vasárnapi sajtótájékoztatóján jelentette be. Utódja Ódor Lajos lehet.

MTI 2023.02.10.

Márciustól csökkenhet az infláció

A várakozások szerint a következő hónaptól csökken az infláció, és az év végére egyszámjegyű lesz - mondta a gazdaságfejlesztési miniszter a kormány Facebook-oldalán pénteken.

MTI 2023.01.18.

Megemelték a sikeres nyelvvizsga díjához nyújtott támogatást

A korábbi 50 ezer forintról 58 ezer forintra emelkedett januártól az első sikeres nyelvvizsga díjához nyújtott kormányzati támogatás - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) fiatalokért felelős helyettes államtitkára szerdán az M1 aktuális csatorna műsorában.

Győr+ 2023.01.13.

Orbán: Magyarország nem hagyja magát!

Idén először látogatott a Kossuth Rádió stúdiójába Orbán Viktor. A miniszterelnök a Jó reggelt Magyarország! című műsorban a csütörtök esti rendőrgyilkosságról beszélt elsőként, majd az aktuális gazdasági nehézségekről, kihívásokról szólt, és arról, hogy Magyarország aktívan reagál a veszélyekre 2023-ban is.

MTI 2023.01.07.

Hamarosan mindenki megkapja a megemelt nyugdíjat

Jó hírrel indul az év a szépkorúaknak: hamarosan mindenki megkapja a megemelt nyugdíjat - mondta Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban.

Hirdetés