Címke: kormány
Hirdetés
MTI 2024.06.18.

Orbán Viktor: Magyarország kész támogatni a holland miniszterelnök jelölését a NATO-főtitkári posztra

Magyarország kész támogatni Mark Rutte távozó holland miniszterelnök jelölését a NATO főtitkári posztjára annak a fogadalmának a fényében, hogy teljes mértékben támogatja azt a megállapodást, amely szerint magyar állomány nem vesz részt a NATO ukrajnai tevékenységében és ezek támogatására sem fordítanak magyar forrásokat - írta az X portálon Orbán Viktor miniszterelnök.

MTI 2024.06.13.

Menczer Tamás: az Európai Bíróság ítélete felháborító

Felháborító az Európai Bíróság ítélete - írta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója csütörtökön a Facebook-oldalán hozzátéve, "Mindenképpen ránk akarják erőltetni a bevándorlókat. A veszély óriási, ezért minden erőnkkel ellenállunk".

Csollán Tamara 2024.06.07.

Magyarországon már 1136 “zöld óvoda” működik

Az óvodák közül már 1136 intézmény rendelkezik a "zöld" minősítéssel, ami azt jelenti, hogy minden negyedik gyermek zöld óvodába jár - mondta az Energiaügyi Minisztérium (EM) környezetvédelemért felelős helyettes államtitkára pénteken Biatorbágyon.

MTI 2024.05.28.

Balatoni Katalin: a kormány vonzóvá teszi a pedagóguspályát

A kormány minden intézkedést megtesz, amivel vonzóbbá tudja tenni a pedagóguspályát - hangsúlyozta Balatoni Katalin, a Belügyminisztérium köznevelési helyettes államtitkára a tanári pálya népszerűsítésére indított rendezvénysorozat budapesti állomásán elmondott köszöntőjében kedden.

Hirdetés