Hirdetés
Címke: kőolaj
Hirdetés
MTI 2022.08.11.

Ismét jön kőolaj a Barátság vezetéken

Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka óta folyamatosan érkezik kőolaj Magyarországra is a Barátság kőolajvezetéken, miután a Mol átvállalta az orosz fél által fizetendő tranzitdíjat. A belföldi ellátás a néhány napos szünet ellenére nem volt veszélyben, hiszen Magyarország több hétre elegendő tartalékkal rendelkezik - közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) csütörtökön az MTI-vel.

MTI 2022.04.11.

Szijjártó: Magyarország az energiaellátását a jövőben is biztosítja

Magyarország az energiaellátását a jövőben is biztosítani fogja, így nem szavaz meg olyan javaslatot, mely akár a kőolaj-, akár a földgázszállításokra vonatkozó szankciókat tartalmazna - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Luxembourgban, az uniós tagországok külügyminiszterei ülésének szünetében hétfőn.

MTI 2022.03.21.

Ennyivel nőtt a kőolaj ára

Több mint 3 dollárral drágult a kőolaj hétfő kora reggel, miután értesülések szerint az Európai Unió azt fontolgatja, hogy csatlakozik az Egyesült Államok által bevezetett orosz olajembargóhoz.

MTI 2022.03.17.

Emelkedik az olajár a szerdai esést követően

Az előző napok esése után csütörtök reggel emelkedett a kőolaj ára. A kereskedők továbbra is szorosan figyelemmel követik az ukrán-orosz tárgyalásokat, továbbá a Kínából érkező híreket, ahol felerősödött a koronavírus-járvány.

Győr+ 2022.03.11.

Elkezdett csökkenni az olaj ára

Péntek hajnalban csökkenni kezdett a Brent-olaj ára, miután a hét elejétől kezdve folyamatosan nőtt a háború miatt.

MTI 2022.03.09.

Visszaeshet az orosz olajtermelés

Jelentősen csökkenhet Oroszország olajtermelése a következő hónapokban a bevezetett szankciók hatására - véli az amerikai kormány energiaügyi tájékoztató hivatala (EIA).

MTI 2022.03.08.

Az USA betiltja az orosz kőolaj-, földgáz- és szénimportot

Az Egyesült Államok betiltja az orosz kőolaj-, földgáz- és szénimportot, ezzel újabb nyomást gyakorolva Moszkvára az ukrajnai invázió megtorlásaként - jelentette be kedden, a Fehér Házban elmondott beszédében Joe Biden amerikai elnök.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat