Hirdetés
Címke: konfliktus
Hirdetés
Győr+ 2022.03.24.

NATO-csúcs: sikerült érvényesíteni a magyar álláspontot

A miniszterelnök elmondta, hosszú, de sikeres tárgyaláson vannak túl, melyen sikerült érvényesíteniük a magyar álláspontot és a magyar nemzeti érdekeket. Magyarország továbbra sem küld katonákat és fegyvereket Ukrajnába és Magyarországon keresztül sem érkezhetnek fegyverek Ukrajna területére.

MTI 2022.03.21.

Az EU támogatást ajánlott a menekülteket befogadó tagállamoknak

Az Európai Bizottság felhívást tett közzé az ukrajnai menekülteket fogadó tagállamok támogatására, illetve segítséget ajánlott ahhoz, hogy az uniós országok fokozatosan megszüntethessék függésüket az orosz fosszilis tüzelőanyagoktól - közölte a brüsszeli testület hétfőn.

Győr+ 2022.03.17.

Moldova nem tud több ukrán menekültet befogadni

Moldova nem képes már több, a háború elől menekülő ukrán állampolgárt befogadni és ellátni, miután a 2,6 millió lakosú országban napok óta több mint százezer menekült tartózkodik, jelentette ki Dumitru Udrea, a moldovai kormány főtitkára.

MTI 2022.03.17.

Embercsempészek jelenthetnek veszélyt az ukrajnai menekültekre

Az Európa Tanács emberkereskedelem elleni küzdelemmel foglalkozó szakértői csoportja (GRETA) arra figyelmeztetett, hogy az ukrajnai fegyveres konfliktus elől menekülők könnyen az embercsempészek kizsákmányolásának áldozataivá válhatnak.

Győr+ 2022.03.16.

Egy millió euróval segíti a Real Madrid az ukránokat

A spanyol Real Madrid labdarúgóklubja által üzemeltetett alapítvány 1 millió euróval (372 millió forinttal) támogatja azokat az ukránokat, akik a háború miatt elhagyni kényszerültek lakhelyüket. A 13-szoros Bajnokok Ligája-győztes csapat március 5-én indította el ,,Mindenki Ukrajnával" kampányát, a legfontosabb nemzetközi civil szervezetekkel működik együtt.

Győr+ 2022.03.13.

Újra van áram Csernobilban!

Az áramszolgáltatás helyreállásáról a csernobili erőművet fenntartó Enerhoatom számolt be.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat