Címke: koncert
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.06.09.

Hétvégére ajánljuk!

Győrben számtalan program várja az érdeklődőket ezen a hétvégén. A nyárnyitó nagykoncertre szombaton este kerül sor a Dunakapu téren.

Farkas Mónika 2023.06.09.

Győr a legjobbat érdemli!

„Győr a legjobbat érdemli!”- hangzott a méltatás a Melody Maker énekesétől, Bebétől. A csütörtök esti nyárnyitó szimfonikus szuperkoncert nagyot robbant, talán nem véletlen, hisz aki a Győri Filharmonikus Zenekart választja, az nem hibázhat.

Nagy Roland 2023.06.08.

Izgalmas programokkal vár a 3. Nyúli Nyár

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Nyúli Nyár programsorozatot, amely júniustól ad lehetőséget a kikapcsolódásra a helyben élőknek és a településre látogatóknak.

Győr+ 2023.06.08.

Indul a fergeteg: nyárnyitó hétvége Győrben

Három nap, három különleges zenei élmény várja a győrieket és a városba látogatókat az előttünk álló hétvégén a Dunakapu téren. A buli már csütörtökön indul, nem érdemes kihagyni a nyárnyitót!

Kárpát Zsolt 2023.06.07.

Szuperkoncert a Dunakapu téren

Mindenki számára ismert, felejthetetlen slágerekkel fűszerezi meg a nyárindító hangulatot a Melody Maker és a Győri Filharmonikus Zenekar csütörtökön 21:00-tól a Dunakapu téren.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.07.

Csobbanás előtt robbanás az új fürdőnél

Június 17-én hivatalosan is megnyitja kapuit városunk új, varázslatos komplexuma a Győri Vízi Élménypark. Csobbanás előtt azonban robbanás vár ránk, hiszen az intézménynél a nyitást megelőző napon a TNT zenekar koncertezik. Dobrády Ákos a Győr+ Médiának úgy fogalmazott: örömteli hazatérni, különösen akkor, ha egy ilyen nagyszabású eseményről van szó.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.05.

A filharmonikusokkal varázsol Győrben a zongoravirtuóz

Péter Bence ötévesen ült le először hangszeréhez, hétéves korában már első dalát komponálta. Fantasztikus tehetsége az internetet is felrobbantotta, videóit eddig több mint egymilliárdan nézték meg. A Guinness-rekorder zongoravirtuóz tavaly már együtt koncertezett a Győri Filharmonikus Zenekarral, idén pedig folytatódik az együttműködés. Ősszel, egyedi hangzás- és látványvilág csábítja a zeneszerető közönséget az Audi Arénába.

Farkas Mónika 2023.06.02.

Exkluzív interjú Steve Hackettel: Mitől működik a klasszikus rock a mai napig?

A címben feltett kérdésre a legenda adja meg a választ. Steve Hackett, a rocktörténet egyik legjelentősebb zenekarának, a Genesisnek meghatározó tagja rendkívül aktív, pörgős életet él. Zenekarával folyamatosan koncertezik, saját számaikat és a Genesis nagy dalait mindig nagy örömmel fogadja a hallgatóság. A világra nyitott, kíváncsi zenészt két évtizedes munkakapcsolat köti össze a magyar Djabe zenekarral, 2003 óta rengeteg bemutatkozást tudhatnak maguk mögött. A fúziós zenét képviselő formáció idén is turnézik, ellátogatnak Győrbe is, különleges zenei szárnyalásukat június 19-én élhetjük át a Richter Teremben.

Hirdetés