Címke: koncert
Hirdetés
MTI 2024.06.09.

Mága Zoltán hegedült hatalmasat az Arénában!

Az idén 50 éves, Liszt Ferenc és Prima Primissima díjas hegedűművész, Mága Zoltán adott felejthetetlen koncertet szombaton az Audi Arénában. A zenei élmény mellett pedig a jótékonykodás is jelentős hangsúlyt kapott az eseményen: a koncert bevételéből ugyanis a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház koraszülött osztályát támogatják.

Győr+ 2024.06.09.

Családi napot tartottak Ménfőcsanakon

A Bezerédj-kastély Művelődési Ház udvarán szinte mindig történik valami, így volt ez most szombaton is, amikor is tartalmas családi napra invitálták a környéken élőket.

Havassy Anna Katalin 2024.06.07.

„Győr zeneileg is roppant sokszínű város, és ez jól van így!”

Vannak néhányan Magyarországon, akik nagyon is ismerik a hazai zenepiacot. Biró Zsolt, a zene.hu online zenei magazin főszerkesztője is közéjük tartozik. Sokat látott és hallott már az elmúlt több mint 15 évben, mióta vezeti a szaklapot. Megkértük, hogy egy kicsit beszélgessünk Győr zenei életéről, Bizso pedig örömmel vállalta a felkérést.

Győr+ 2024.06.07.

Körbevettek jó barátok!

Szenzációs koncertet adott június 6-án este a 10 éves Audi Aréna Győrben az EDDA Művek, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a legendás zenekarra.

Győr+ 2024.06.04.

Mozgalmas évad után mozgalmas nyár

A focimánia tovább folytatódott a Juice keddi műsorában. A Győri Filharmonikus Zenekar igazgatója, Fűke Géza stílszerűen szurkolói pólóban érkezett, a jó hangulatú reggeli beszélgetésből az is kiderült, hogy a sport és a komolyzene szeretete bizony jól megfér egymással.

Hirdetés