Hirdetés
Címke: koncert
Hirdetés
Győr+ 2020.09.21.

Raktárkoncert a könnyűzenei ipar támogatására

A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított koncertsorozat, a Raktárkoncert felvételei már augusztus közepe óta zajlanak, szeptember 21-étől pedig bárki saját otthona kényelméből élvezheti a közel 200 koncert bármelyikét. A projekt egyik koordináló cégcsoportjának, a Lounge Groupnak köszönhetően, a közvetítések kezdetéig sem marad senki tartalom nélkül, a produkció honlapján és közösségi médiafelületein bepillanthatunk a kulisszák mögé.

Győr+ 2020.09.13.

Pinnyéden is elbúcsúztatták a nyarat

A késő nyári meleg szombaton jó hangulat kerekedett Pinnyéden, ahol különböző programokkal és műsorokkal búcsúztatták el a nyarat.

Földvári Gabriella 2020.09.10.

Hétvégére ajánljuk!

Gazdag programkínálat várja a győrieket ezen a nyárias hétvégén. Többek között különböző nemzetek ételeit kóstolhatjuk meg, megismerhetjük Blaha Lujza győri kötődéseit, grafikai és fotókiállításra mehetünk, és nyárbúcsúztató eseményeken is részt vehetünk.

Farkas Mónika 2020.09.09.

Sikeres volt a Voices gálakoncert

Ismét nagy siker fogadta az egyedülálló bemutatkozást, a The Voices gálakoncertet. A világ ünnepelt operasztárjait és a Győri Filharmonikus Zenekart ez alkalommal Csányi Valéria vezényelte.

Szabó Csilla 2020.09.06.

Operasztárok a Széchenyi téren

Szombaton rendezték meg a hagyományos nyár végi, Európa-szerte nagy népszerűségnek örvendő The Voices estet a Széchenyi téren. Győr város ajándék koncertjét nagy közönségsikerrel, ugyanakkor a járványügyi előírásoknak megfelelően, korlátozott számú néző előtt tartották meg.

Földvári Gabriella 2020.09.03.

Ingyenes családi programok és ajándékkoncert a győrieknek

Nyárbúcsúztató rendezvények, koncertek és termelői piac is várja a győrieket szeptember első hétvégéjén. Városunkban lép fel többek között Nagy Feró, Budai Beatrix és Dócs Péter, Soltész Rezső, a The Voices sztárjai, és Demjén Ferenc.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat