Hirdetés
Címke: koncert
Hirdetés
Farkas Mónika 2021.10.10.

Varázslatos este a Győri Filharmonikus Zenekarral

Nemcsak az erő, de a szív is velünk volt szombaton. Varázslatos estét tölthettünk ismét a Győri Filharmonikus Zenekarral, „Tisztelgés John Williams előtt" - filmzenei koncertjükkel megtöltötték az Egyetemi Csarnokot, több mint kétezer ember hallgatta élőben az Oscar-díjas amerikai zeneszerző legendás alkotásainak jól ismert dallamait.

Zombai-Kovács Ákos 2021.10.07.

Bejárás után jöhet a fergeteges party

Pénteken köszönet koncertet rendeznek Győrben, az Audi Arénában. A Fergeteg Party-n a 60-as, 70-es és 80-as évek legendás tánczenéi kapnak kiemelt szerepet, mégpedig DJ Dominique vezényletével. Nem szimplán retro buli várja az érdeklődőket, hanem egy köszönet koncertről, ahol sérültséggel élőket, a koronavírus járványban érintetteket és a pandémia idején rengeteget dolgozókat is vendégül látják. A tervek szerint telt ház lesz a péntek esti koncerten, melynek előkészületeibe a Győr Plusz is bepillanthatott.

Németh Boglárka 2021.10.06.

Először lesznek Győrben halnapok

Október 9-10-én rendezik az I. Győri Halnapokat a Radó-szigeten. A gasztronómia szerelmesei különleges és hagyományos halételeket kóstolhatnak meg a Rába-part szomszédságában.

Ficsór Dávid 2021.10.05.

Köszönet koncert retro slágerekkel

Október 8-án köszönet koncertet rendeznek Győrben az Audi Arénában. A Fergeteg Party-n a ’60-as, ’70-es ’80-as évek legendás tánczenéi kapnak kiemelt szerepet Dj Dominique vezényletével.

Mireider Máté 2021.10.03.

Felemelte a győriek szívét Ákos

A járvány előtti hagyományokhoz tért vissza hazánk egyik legismertebb művésze, és Győrben zárta országjáró turnéját. Koncertbeszámolónkat olvashatják.

Kaszás Kornél 2021.09.30.

A tradíció folytatódik, ismét Győrben zár Ákos

A hagyományokat követve, ismét Győrben zárul Ákos turnéja. Az október 2-ai koncertnek az Audi Aréna Győr ad otthont, ahol az előző évekhez hasonlóan, megint több ezer rajongó fogadja majd az előadót és zenekarát.

Ficsór Dávid 2021.09.27.

Köszönet koncert retro slágerekkel

Október 8-án köszönet koncertet rendeznek Győrben. A Fergeteg Party-n a ’60-as, ’70-es ’80-as évek legendás tánczenéi kapnak kiemelt szerepet Dj Dominique vezényletével.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat